+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

(Senior) Projectmanager Vastgoed Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Woonplus Schiedam

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.367 - € 5.903 p/m

Vacatureomschrijving

Woonplus Schiedam zoekt een

(Senior) Projectmanager Vastgoed
(36 uur per week)


Wie zijn wij?

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

Als woningcorporatie staan we voor een investeringsopgave van €700 mln tot 2030. Daarbij richten we ons zowel op het toevoegen van nieuwe woningen als het verduurzamen en vernieuwen van onze bestaande woningen. Vanuit die ambities ontstaan er elke dag nieuwe uitdagingen, vraagstukken en mooie business cases.

De functie
Bij Woonplus ga je aan de slag met grote ruimtelijke investeringsopgaven. Hierbij kun je denken aan het (her)ontwikkelen van locaties of complexe verduurzamingsprojecten. Als projectmanager vastgoed ben je verantwoordelijk voor het opzetten, voorbereiden en in uitvoering geven van deze projecten. Verduurzaming, renovatie of nieuwbouw. Je houdt van de afwisseling en bent overal in thuis.

Je bent opdrachtgever van onze interne en externe projectpartners en stuurt het planteam aan.

Daarbij stuur je op en adviseer je over kwaliteitskaders, financiële kaders en financiële gevolgen van projecten. Ook zorg je voor de benodigde besluitvormingsdocumenten en verantwoordingsdocumentatie.

Waar het projectmanagement betreft, ben je samen met je collega projectmanagers verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van onze werkprocessen. Ook pak je een actieve rol in het realiseren van onze organisatiedoelstellingen. Daarbij werk je graag en op een prettige manier samen met je collega’s, verlies je het belang van onze huurders nooit uit het oog en toon je een grote verantwoordelijkheid.
Vereisten



Gevraagd

Jouw profiel
Je verbindt graag mensen en blinkt daar ook in uit. In een team functioneer je het best. Niks zo mooi als samen met een team naar een resultaat toewerken. Mensen kennen je als een stevige persoonlijkheid en een goede gesprekspartner. Je neemt dan ook graag initiatieven en weet hoe je de juiste mensen enthousiasmeert voor je plannen.

Omgaan met soms tegenstrijdige belangen kun je goed. Bestuurlijke en politieke belangen, huurdersbelangen, je weet hoe je ze moet samenbrengen. Dat komt omdat je goed kunt onderhandelen, integrale adviezen kunt schrijven en heldere doelen kunt formuleren.

Daarnaast vragen we:

  • HBO / WO-werk- en denkniveau.
  • Kennis en ervaring van bouwkunde en duurzaamheid. 
  • Kennis en ervaring van projectmanagement. 
  • Kennis van en ervaring met scenario’s bedenken en opstellen. 
  • Ervaring met ketensamenwerking

Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities. Samen met je collega’s krijg je de kans om mee te bouwen aan een professioneler Woonplus.
Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:
  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal K (€4.367 - €5.903). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en mobiele telefoon.
  • Een sportvergoeding ter waarde van € 240,- per jaar.
  • Een bedrijfsrestaurant gerund door een cateraar.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste, betrokken medewerkers en leuk werk waarin je het verschil kunt maken.
Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Aanbod

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Kim Nieuwpoort op nummer 06-54653532. Website:


Trefwoorden: Projectmanager Vastgoed, vacature Projectmanager Vastgoed, HBO, WO, bouwkunde, duurzaamheid, projectmanagement, Verduurzaming, renovatie of nieuwbouw, maatschappelijke ontwikkelingen, woningcorporatie, vastgoed, werken bij woonplus schiedam, woondiensten, sociale woningbouworganisatie, baan, werk, werken, vacatures, zuid-holland, rotterdam, vlaardingen, vacatures schiedam

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam. Als woningcorporatie staan we voor een investeringsopgave van €700 mln tot 2030. Daarbij richten we ons zowel op het toevoegen van nieuwe woningen als het verduurzamen en vernieuwen van onze bestaande woningen. Vanuit die ambities ontstaan er elke dag nieuwe uitdagingen, vraagstukken en mooie business cases.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in