+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

Planner Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gom

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Gom

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van puzzelen, teamwork en ben je goed in plannen? Dan is de functie van Planner bij ons perfect voor jou! Je werkt samen met een leuk team in de branche van glas- en gevelreiniging. Je krijgt veel vrijheid en de kans om zelf dingen te doen. Ook is er ruimte om te groeien in je werk. We bieden een aantrekkelijk salaris, een jaarcontract en extra s zoals een onkostenvergoeding. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een geboren puzzelaar en teamspeler, met een passie voor planning, en heb je een scherp oog voor detail. Dan ben jij de Planner die wij zoeken!

Functieomschrijving

Als Planner bij Gom Specialistische Reiniging (standplaats Schiedam) ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de weekplanning voor onze glazenwassers en gevelreinigers. Met behulp van ons geavanceerdere planningsprogramma “PCA-mobile” zorg je voor een strakke personeelsplanning en tevreden medewerkers, collega’s en opdrachtgevers.

Om tot een efficiënte planning te komen werk je nauw samen met onze coördinatoren, zij hebben de leiding hebben over de uitvoerende medewerkers. Tevens houd je rekening met de gemaakte (contractuele) afspraken met de opdrachtgevers en de wensen en arbeidsvoorwaarden van collega’s. Daarnaast ben je op de hoogte van de wet- en regelgeving in de branche en de geldende afspraken binnen Gom Specialistische Reiniging. Uiteraard probeer je iedereen tevreden te stellen, maar je staat ook stevig in je schoenen in het geval dit niet mogelijk is. Zo weet je de juiste prioriteiten te stellen en jouw beslissingen te onderbouwen en creëer je begrip en draagvlak.

In deze rol heb je een breed werkveld en draag je onder anderen bij aan het maken en optimaliseren van de roosters. Je zorgt voor het doorvoeren van wijzigingen, het oplossen van knelpunten en het efficiënt inzetten van bereikbaarheidsmiddelen (hoogwerkers, steigers etc.). Tot ben je verantwoordelijk voor het juist verwerken van gegevens zodat de samenwerking met andere afdelingen, waaronder Contractbeheer en Facturatie, goed verloopt.

Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Dit geeft jou de nodige verantwoordelijkheid en uitdaging. Jouw werktijden liggen tussen 07:00 en 15:30 uur op doordeweekse dagen. 

Over Gom Specialistische Reiniging

In veel gevallen is schoonmaken écht specialistenwerk: glasbewassing en gevelonderhoud, vloeronderhoud, dieptereiniging, industriële reiniging en interieurreiniging. Binnen Gom Specialistische Reiniging bundelen we alle kennis en ervaring voor schoonmaak die verder gaat. Als sectorspecialist doen we immers alleen maar opdrachten waar gewoon schoon niet schoon genoeg is. Ook voor de meest complexe opdrachten hebben we een oplossing, vindingrijk als we zijn.


Wat je krijgt

Je komt te werken in een team met twee andere planners en een coördinator. Een leuk gemengd team waar humor en zelfspot de boventoon voeren. Je krijgt veel afwisseling in jouw werkzaamheden binnen de interessante branche van glas- en gevelreiniging. Waar iedere dag de uitdaging is om het samen voor elkaar te krijgen.

Wij bieden je een aantrekkelijke functie in een dynamisch en groeiende organisatie. Je vindt bij ons een warme, informele sfeer met tal van (doorgroei-) mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. 

Verder bieden wij jou:

  • een salaris tussen de € 3.200- en € 4.000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • netto onkostenvergoeding;
  • reiskostenvergoeding;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen. 
Wie je bent

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, een stevige persoonlijkheid en overtuigingskracht. Deze competenties ga je inzetten om een sluitende planning te maken én een volwaardaardig personeelsrooster voor de operationele collega’s in elkaar te zetten. Er wijzigt wel eens iets in de door jou zorgvuldig opgestelde planning door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Het is belangrijk dat jij je flexibel opstelt in deze situaties en je empathisch vermogen gebruikt om je in te leven in een ander die ook met deze situatie te maken heeft. Je kunt goed omgaan met weerstand.

Daarnaast beschik je over:

  • Mbo werk- en denkniveau (mbo opgeleid met enkele jaren werkervaring als planner);
  • minimaal enkele jaren werkervaring als (allround) personeelsplanner;
  • je weet wat een lange termijn planning is en hebt hier al mee gewerkt;
  • affiniteit met de schoonmaakbranche;
  • je bent secuur, resultaatgericht en cijfermatig sterk;
  • Fulltime (40 uur per week) beschikbaarheid.

Komt dit plaatje overeen met jouw profiel? Dan komen we graag in contact, dus reageer snel!

Eerst nog meer te weten komen? Dat kan! Neem dan contact op met onze recruiter Sven Vos via 06 515 835 97 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in