+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Resource planner Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.600 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ben jij klaar voor een belangrijke rol als Resource Planner in de voedings- en drankenlogistiek? Als deel van ons team, help je onze chauffeurs elke dag succesvol te zijn. Je zorgt dat ze goed voorbereid de weg op gaan en bent hun steun gedurende de dag. Je werkt samen met collega's en leidinggevenden, en je helpt ook onze klanten. Dit alles doe je bij een bedrijf dat groeit en streeft naar een betere wereld. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Ben jij een gedreven Resource Planner die staat te popelen om aan de slag te gaan? Dan is deze kans echt iets voor jou! Als Resource Planner vervul je een cruciale rol bij het waarborgen van een vlekkeloze operatie voor onze chauffeurs. Je streeft ernaar om elke dag met een voldaan gevoel naar huis te gaan, wetende dat je als Resource Planner een enorme impact hebt gehad op onze dagelijkse activiteiten.

Je begint de dag met volle energie door onze chauffeurs te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze klaar zijn om de weg op te gaan. Gedurende de dag ben jij hun rots in de branding, altijd beschikbaar als 'hulplijn' voor onze gewaardeerde Resource Planners. Maar dat is niet alles! Jij bent ook een proactieve held die onveilige situaties vroegtijdig signaleert, waardoor onze chauffeurs met vertrouwen de weg op kunnen.

Als Resource Planner fungeer je als de verbindende schakel tussen onze chauffeurs, de serviceafdeling en onze gewaardeerde klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig registreren van de chauffeursuren. Maar onthoud, je staat er niet alleen voor! Je maakt deel uit van een hecht team van Resource Planners, en jouw leidinggevende staat altijd klaar om jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag, en we bieden flexibele werktijden: van 05:00 tot 14:00 uur en van 12:00 tot 21:00 uur. Klinkt dit als de uitdaging waar je als Resource Planner naar op zoek bent?

Maak deel uit van ons fantastische team bij onze werkgever in Waddinxveen, dé marktleider in voedings- en drankenlogistiek. We zijn trots op onze 250.000m² opslagruimte en meer dan 25.000 producten, en we werken hard aan onze visie om een logistieke keten te creëren zonder verspilling van milieu, tijd en voedsel. Met onze voortdurende groei streven we ernaar om 100.000 unieke producten te leveren aan maar liefst 600 miljoen consumenten!

Als jij een stressbestendige teamspeler bent die klaar is voor een spannende nieuwe uitdaging als Resource Planner, dan willen we graag van je horen. Bel snel naar 0180 745 747 of stuur je CV met motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Laten we samen bouwen aan een veelbelovende toekomst voor jou als Resource Planner!


Functie eisen
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in transport;
  • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau;
  • Je bent flexibel en bereid om te werken tussen 5:00 en 21:00 uur;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je houdt van een uitdaging.
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris: €2900,- t/m €3600,- bruto per maand;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Uitstekend inwerktraject; 
  • Ontwikkelings-/doorgroeimogelijkheden; 
  • Uitzicht op een vaste baan.
IQ Select als werkgever

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in