+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schijndel.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker gereedschapproducent Schijndel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een magazijn waar je helpt met het verzamelen, inpakken en versturen van spullen. Ook zorg je dat alles netjes is en help je soms met het maken van producten. Je werkt op vaste tijden van maandag tot vrijdag, zodat je je tijd goed kunt plannen. We bieden een goed salaris en reiskostenvergoeding. Je krijgt ook veel vrije dagen om uit te rusten. Plus, er is kans op een vast contract en je kunt veel leren en groeien in je werk. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Orderpicken: Verzamel de benodigde materialen met zorg en precisie. Verzenden: Zorg ervoor dat bestellingen correct worden ingepakt en verzendklaar zijn, met behulp van EPT of heftruck. Ontvangst en Opslag: Verwelkom en organiseer nieuwe goederen in ons magazijn. Magazijnbeheer: Houd ons magazijn netjes en georganiseerd. Assemblage Ondersteuning: Help onze assemblageafdeling, bijvoorbeeld door klantnamen op stelen te branden of door schoppen en bezems te monteren.

Wij bieden:

Flexibele Werktijden: Werk van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 16:30, zodat je genoeg tijd hebt voor jezelf en je familie. Goede Arbeidsvoorwaarden: Wij hanteren de CAO houtverwerkende industrie en bieden een competitief salaris. Netheid: Je zult werken in een schone en georganiseerde werkomgeving. Reiskostenvergoeding: Voor afstanden vanaf 10 km enkele reis bieden wij €0,19 per kilometer. Vakantiedagen en ADV: Geniet van 25 vakantiedagen en 15 ADV dagen om echt te ontspannen en op te laden. Stabiliteit: Deze functie biedt uitzicht op een vast contract, want we geloven in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers.

Wij vragen:

→Je bent een aanpakker en kunt fysieke werkzaamheden verrichten →Nederlandse taalvaardigheid →Je houd van afwisseling →Per directe beschikbaarheid

Waar ga je werken:

Bij ons, een bloeiend familiebedrijf met meer dan twee eeuwen aan geschiedenis. Als onderdeel van ons team ben je verantwoordelijk voor de soepele doorstroom van diverse gereedschappen in onze houtproductie, van ruwe blokken hout tot prachtig geassembleerde eindproducten. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een groeiend bedrijf dat niet alleen oog heeft voor duurzaamheid en vooruitgang, maar ook voor het welzijn van haar medewerkers. Een Familiegevoel: Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van onze familie. We zijn er trots op dat we medewerkers lang aan ons weten te binden. Duurzaamheid: We geven om onze planeet. Daarom dragen we ons steentje bij door voor elke gekapte boom een nieuwe te planten. Samen maken we de wereld groener. Teamspirit: Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die gedreven zijn om samen te werken in een vriendelijke en open cultuur. Leerkansen: werken met ervaren collega's die klaarstaan om hun kennis en ervaring met jou te delen. We moedigen jouw groei aan! Creatieve Inbreng: Jouw ideeën zijn waardevol voor ons. We verwelkomen jouw inbreng en moedigen je aan om met nieuwe ideeën te komen. Toekomstmogelijkheden: We geloven in de groei van onze medewerkers op de lange termijn. Bij ons zijn er volop mogelijkheden om door te groeien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in