+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.

Teamleider logistiek Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 37 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.374 - € 3.877 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar om de leiding te nemen in een dynamische logistieke omgeving? Bij KLM Catering Services (KCS) zijn we op zoek naar een gedreven Teamleider Operations (Shiftleader) om ons team te versterken. Als onmisbare schakel zorg jij ervoor dat onze KLM-vliegtuigen op tijd en efficiënt worden bevoorraad. Kom aan boord van ons enthousiaste team en help mee om onze passagiers een onvergetelijke ervaring te bieden!

Wij bieden:

Een uitdagende functie in het hart van een uniek Nederlands bedrijf, waar elke dag anders is. Een aantrekkelijk brutosalaris tussen € 3.374,25 en € 3.877,61 per maand (CAO Orba 7). Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen ons bloeiende bedrijf. Een goede pensioenregeling en 8% vakantiegeld om van je welverdiende vrije tijd te genieten. Een eindejaarsuitkering als extra bonus voor je harde werk. Geniet van 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen om op te laden en de wereld te verkennen. Profiteer van onze KCS IPB-regeling en een reiskostenregeling inclusief gratis busvervoer rondom Schiphol.

Wij vragen:

Een daadkrachtige persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit en een teamgeest. Flexibiliteit om in ploegendiensten en in het weekend te werken, want onze passagiers vliegen dag en nacht. Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol, bij voorkeur in een logistieke of productieomgeving. Een MBO 4 diploma als bewijs van jouw sterke basis. Zelfstandigheid en het vermogen om uitstekend samen te werken met diverse teams. Klantgerichtheid, zowel intern als extern, om onze passagiers altijd op de eerste plaats te zetten. Sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, op verschillende niveaus. Ervaring met LEAN-methodieken is een pluspunt, maar als je hier nog niet mee bekend bent, staan wij klaar om je hierin te ondersteunen.

Waar ga je werken:

Stap aan boord van KLM Catering Services en maak deel uit van onze Operations-afdeling op de locatie Centrum. Hier werken ruim 500 collega's verspreid over verschillende onderafdelingen, elk met een specifieke focus op bestemmingen binnen Europa en internationaal. Samen zorgen we ervoor dat onze KLM-vliegtuigen altijd perfect bevoorraad zijn voor zowel intercontinentale als continentale reizen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in