+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Coördinator Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Betaselect

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Als Technisch Coordinator op Schiphol speel je een sleutelrol in het onderhoud van technische installaties voor KLM. Je taken omvatten het aannemen van storingen, plannen van onderhoud, en het aansturen van technici. Naast de operationele coordinatie, krijg je ook verantwoordelijkheden in inkoop en financien. Deze rol biedt een omgeving waarin je directe impact hebt op projecten en ruimte om initiatief te tonen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Technisch Coördinator op Schiphol vervul jij een cruciale rol in het onderhoud van technische installaties voor KLM Onze partner beheert de gebouwgebonden installaties van bijvoorbeeld lounges, hangars en kantoorpanden van KLM. Je hebt een breed scala aan taken, waaronder het aannemen van storingen, zorgvuldige planning van onderhoudswerkzaamheden en het aansturen van technici. Dagelijks bewaak je de voortgang van de werkzaamheden en onderhoud je nauw contact met klanten, monteurs, aannemers en collega's om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Naast het coördineren van de operationele aspecten van de projecten, krijg je ook de verantwoordelijkheid voor belangrijke taken zoals het maken van prijsafspraken en het tijdig bestellen van benodigde materialen. Het nauwkeurig registreren van alle werkzaamheden is van cruciaal belang voor het opstellen van correcte rapportages en het waarborgen van een transparante communicatie binnen het project. Deze dynamische en uitdagende rol biedt jou niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen, maar ook om initiatief te tonen en een significante bijdrage te leveren aan het succes van de projecten op Schiphol.



Gevraagd

We zijn op zoek naar een coördinator, die proactief, verantwoordelijk en klantgericht is. Een technisch HBO-diploma is een vereiste, ervaring is een pré. Stressbestendigheid is een must, evenals sterke organisatorische vaardigheden en uitstekende communicatieve vaardigheden. Het is van groot belang dat je graag onder druk werkt en actief meedenkt met de klant.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.

Een greep uit wat wij nog meer bieden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (€2800 - €3800 bruto per maand)
  • Een pensioen via StiPP
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
  • Een mobiele telefoon en laptop voor optimale prestaties;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.


Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een grote, landelijke speler in de technische sector vanuit een van de meest dymanische locaties in Nederland: Schiphol. Je bevindt je in een uitdagende omgeving, samen met enthousiaste collega's, waar een directe en praktische cultuur de norm is. Ze verzorgen het beheer van gebouwgebonden installaties zoals: lichtinstallaties en liften.
Bij Betaselect doen we meer dan enkel detacheren. We verbinden talent met topbedrijven binnen sectoren zoals Luchtvaart, Automotive, Rail, Installatietechniek, en meer. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema's voor ons. Wij faciliteren groei en zijn toekomstgericht. Met ruim 40 jaar ervaring in de branche weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in