+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.

Technisch Beheerder Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Betaselect

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Als Projectcoördinator bij Betaselect speel je een cruciale rol in het onderhoud van diverse faciliteiten op en rondom Schiphol, waaronder die van KLM. Je bent de spil in het optimaliseren van technische installaties, zoals in hangars en kantoren. Jouw werk omvat het efficiënt oplossen van storingen, het aansturen van technici en het onderhouden van nauw contact met de opdrachtgever. Je bent de drijvende kracht achter procesverbeteringen, met een focus op kwaliteit en winstgevendheid. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectcoördinator bij Betaselect vervul je een cruciale rol als het aanspreekpunt voor het onderhoud van diverse faciliteiten op en rondom Schiphol, variërend van hangars tot kantoren. Je bent de sleutelfiguur die ervoor zorgt dat technische installaties, zoals die in hangars, lounges en kantoorpanden van KLM, optimaal presteren. Jouw taken omvatten niet alleen het efficiënt oplossen van storingen en het aansturen van technici, maar ook het onderhouden van nauw contact met de opdrachtgever. Je begrijpt hun behoeften, waarborgt de naleving van afspraken en zorgt ervoor dat de essentiële KPI's consistent worden behaald.

Met een scherp oog voor kwaliteit en winstgevendheid ben jij de drijvende kracht achter procesverbeteringen. Als multifunctionele professional breng je een mix van technische expertise, klantgerichtheid en zakelijk inzicht mee naar de tafel. Kortom, je bent een onmisbare schakel die de operationele aspecten van KLM's technische infrastructuur beheert en optimaliseert.



Gevraagd

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent benaderbaar, gedisciplineerd en streeft naar kwaliteit. Je begrijpt het belang van klantrelaties en hebt financieel inzicht. Organisatie en planning zijn jouw sterke punten. Hoewel technische ervaring een pluspunt is, is het geen vereiste. Je hebt minimaal een HBO-diploma.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.

Een greep uit wat wij nog meer bieden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (€3000 - €4000 bruto per maand);
  • Een pensioen bij StiPP
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
  • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.


Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een grote, landelijke speler in de technische sector vanuit een van de meest dymanische locaties in Nederland: Schiphol. Je bevindt je in een uitdagende omgeving, samen met enthousiaste collega's, waar een directe en praktische cultuur de norm is. Ze verzorgen het beheer van gebouwgebonden installaties zoals: lichtinstallaties en liften.
Bij Betaselect doen we meer dan enkel detacheren. We verbinden talent met topbedrijven binnen sectoren zoals Luchtvaart, Automotive, Rail, Installatietechniek, en meer. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema's voor ons. Wij faciliteren groei en zijn toekomstgericht. Met ruim 40 jaar ervaring in de branche weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in