+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Projectleider E Modificaties, Mbo 4, omgeving Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Ben je goed in het leiden van projecten en klaar voor iets nieuws? Deze projecten zijn vaak ingewikkeld en gaan over verschillende onderwerpen, zoals bouwen en onderhoud. Je werkt met een team en bent verantwoordelijk voor het succes van de projecten. Je praat met klanten en zorgt dat alles goed loopt. Je krijgt de kans om te groeien en te werken in een team waar samenwerken centraal staat. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij het projectleiderschap in de vingers en ben je toe aan een verfrissende uitdaging? Vind jij het leuk om modificatie met een maximale omvang van € 50.000 van begin tot einde te managen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent, tot circa € 50.000 in omvang, zijn meestal in een complexe omgeving en multidisciplinair van aard (bouw en installaties). Ze zijn zeer gevarieerd, van nieuw- en verbouw tot renovatie en onderhoud. Je leidt meerdere projecten tegelijk en daarbij ben je niet alleen de projectleider, maar ook de coach van jouw team. Het team bestaat uit een aantal werkvoorbereiders. Je bent als projectleider operationeel en hiërarchisch verantwoordelijk hiervoor. Dat doe je op een gedreven, coachende manier, zodat er een team ontstaat dat voor het beste resultaat gaat.

Als projectleider ben je financieel verantwoordelijk voor jouw projecten inclusief alle bijbehorende inkoopactiviteiten. Heb je contact met de klant en stuur je waar nodig onderaannemers aan. Daarnaast bouw je goede relaties op met jouw opdrachtgevers en andere relevante partijen.

Je rapporteert in deze functie aan de klantteammanager van het areaal industrie. Dit areaal heeft alle technische gebouwen van KLM onder beheer zoals bijvoorbeeld hangars.

Je komt te werken in een innovatieve werkomgeving waar je alle ruimte en kansen krijgt om te ondernemen. Er heerst een collegiale sfeer waarbij samenwerking belangrijk is.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “projectleider E modificaties”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond mbo 4 / hbo diploma elektrotechniek.
  • 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met het managen van meerdere kleinschalige multidisciplinaire projecten binnen een complexe utilitaire omgeving.
  • Affiniteit met werktuigbouwkundige gebouwgebonden installaties.
  • Organisatietalent.
  • Ondernemende en innovatieve vaardigheden.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht voor een bedrijf dat ontstaan is uit een samenwerking tussen 3 totaalinstallateurs en KLM voor het beheer en (groot) onderhoud aan KLM-gebouwen en installatie, oftewel: hard services. De indrukwekkende vastgoedportefeuille van KLM bestrijkt bijna 700.000m2 bruto vloeroppervlak, verdeeld over 5 terreinen en 93 gebouwen waaronder lounges, hangars, kantoren etc. Een dynamische en grotendeels industriële omgeving die qua omvang, concentratie en diversiteit uniek is in Nederland.

Met de domeinkennis van de 1, de expertise in assetmanagement van de ander en marktleiderschap in duurzaamheid en innovatie van de laatste installateur is het precies díe professioneel business partnership, die KLM nú nodig heeft. Samen gaan ze op zoek naar een optimale combinatie van innovatie, kosten, risico, functionaliteit, duurzaamheid en planning, waarbij Safety & Compliance en Corporate Social Responsibilty als vanzelfsprekend bovenaan de agenda staan. Met als doel: het borgen van de continuïteit, het realiseren van stand van de techniek dienstverlening en het optimaliseren van de vastgoedportefeuille zodat KLM klaar is voor de toekomst.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in