+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.

Manager Operations Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.997 - € 6.281 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap aan boord als Manager Operations bij KLM Catering Services en leid de dagelijkse operatie van de afdeling Catering Control. Werk in het hart van de actie, waar je met je team zorgt voor de bevoorrading van de KLM vloot. Geniet van unieke voordelen zoals gigantische kortingen op KLM vliegtickets, een collectieve zorgverzekering met korting, en de vrijheid om te reizen met onze reiskostenregeling. Ontwikkel jezelf in een omgeving en grijp de kans om elke dag succes te vieren! Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

In jouw rol van Manager Operations ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de afdeling Catering Control binnen KLM Catering Services. Je werkt op tactisch niveau samen met de hele organisatie. Jouw afdeling is onderdeel van de hele keten en gezamenlijk verzorgen wij dagelijks de bevoorrading van de KLM vloot. Denk hierbij aan food en non-food producten. In een drie ploegen rooster zorgen onze medewerkers dagelijks voor een veilige en tijdige afhandeling! Bij KLM Catering Services (KCS) zorgen we 7 dagen per week voor alles wat passagiers aan boord nodig hebben: van maaltijden en drankjes tot non-food producten. Bij KCS werk je bij het mooiste logistieke bedrijf van Schiphol! Je bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van het proces op jouw afdeling op de middellange termijn. Dit in lijn met de daarvoor beschikbare budgetten, SLA’s en/of forecasts, waarbij voortdurende monitoring en (bij)sturing plaatsvindt, op basis van kengetallen. De afdeling is spin in het web van de operationele besturing, dus effectieve afstemming en samenwerking met andere afdelingen is een belangrijke kerntaak in deze functie. Je geeft direct leiding aan 7 catering managers, een Process Improvement Developer en zo’n 60 andere collega’s in de rollen van ketenregisseur en planners. Het coachen en begeleiden van de collega’s neemt een belangrijke plaats in en ook het optimaliseren van de samenwerking binnen de eigen afdeling en tussen de overige afdelingen. Je levert een bijdrage aan de totstandkoming en de uitvoering van het afdelingsplan, dat is afgestemd op de strategie van KCS. Uiteraard draag je vervolgens bij aan de realisatie van de gestelde afdelingsdoelstellingen. Ten slotte zorg je voor een optimale afstemming met de klant om het meest effectieve en efficiënte proces vorm te geven en uit te voeren. Je rapporteert aan de director Logistics. Kortom een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is! Jij bent onze ideale kandidaat als je jezelf ziet stuwen naar operationeel succes in een dynamische en levendige omgeving. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Wij kunnen niet wachten om je aan boord te hebben! Solliciteer vandaag en bereik nieuwe hoogten met KLM Catering Services. Mocht je nog eerst even willen bellen om iets meer te horen over de vacature, is dat uiteraard ook mogelijk. Ik ben bereikbaar op 06-30282483 (Esther van Beuzekom). Je vragen kan je ook naar me mailen. Mijn mailadres is: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij bieden:

Bij KLM Catering Services zetten we alles op alles om de beste te zijn! Hier is wat we je bieden om onze Manager Operations te worden: - Direct een contract bij KCS voor 36 - 40 uur per week;
- Een uitstekend salaris tussen € 3.997,00 en € 6.281,00 per maand (Hay 3), afhankelijk van je ervaring en opleiding;
- Een variabele beloning plus 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen & 13 ATV dagen;
- Collectieve zorgverzekering met mooie korting;
- Prettige pensioenregeling om je toekomst veilig te stellen;
- Gigantische kortingen op KLM vliegtickets na een jaar dienstverband;
- Vrijheid om te reizen met onze reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol;
- Gratis koffie en thee, zodat je nooit zonder je benodigde cafeïne zit;
- Voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Wij vragen:

Ben jij die dynamische Manager Operations met ervaring in soortgelijke functies en klaar voor een nieuwe uitdagende omgeving? Dan willen we je graag ontmoeten! Wat je moet hebben voor deze rol is: - Een afgeronde HBO-opleiding in supply chain of bedrijfskunde;
- Minstens 5 jaar ervaring in een logistieke of productieomgeving, waarvan minstens 2 jaar als leidinggevende;
- Kennis van logistieke processen, supply chain en ervaring met LEAN, zodat je ons proces kan optimaliseren;
- Besluitvaardig en stressbestendig, je houdt je hoofd koel als je knopen moet doorhakken;
- Je kunt goed samenwerken op verschillende niveaus en met diverse culturen;
- Je hebt oog voor de mens achter de medewerker en bent een echte teamspeler.

Waar ga je werken:

Bij KLM Catering Services vier je elke dag weer het succes van het harde werk dat je levert. Samen bevoorraden we 7 dagen per week de KLM vloot. Met een sterke samenwerking en heldere communicatie maken we van elke dag een overwinning. Bij ons werk je in de meest dynamische logistieke omgeving van Schiphol. Ben jij onze nieuwe Manager Operations? Pak je kans en solliciteer vandaag nog. Bij vragen kan je bellen of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Bij KLM Catering Services beland je in een wereld vol kansen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in