+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Procescoordinator Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.170 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

Start en breng je loopbaan in beweging bij BAM Bouw en Techniek, waar je als procescoördinator een cruciale rol speelt in het soepel laten verlopen van projecten. Geniet van een hybride werkmodel, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden via BAM Learning, en een breed scala aan fijne extra s zoals korting op sportabonnementen en privéverzekeringen. Een unieke kans om jezelf breed te ontwikkelen in een en inclusieve werkomgeving. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Start en breng je loopbaan in beweging bij BAM Bouw en Techniek en bouw mee aan de toekomst van Schiphol.

Wat ga je doen

Wat ga je doen?
Jouw missie is cruciaal; vanuit jouw kennis, procesgerichtheid en ondernemerschap draag je zorg voor soepele uitvoering van het project. Als procescoördinator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, beheren, coördineren, inrichten en verbeteren van het proces gebaseerd op ons managementsysteem en werkinstructies voor projecten of de organisatie als geheel.

  • Het verrijken van nieuwe asset met de juiste informatie en op bouwen van het daaraan gekoppelde dossier, zodat het project overgedragen kan worden naar de beheerfase;
  • Je draagt verbeterpunten aan op basis van projectervaring en je stelt werkinstructies op n op die zijn afgestemd op de standaarden en het beleid van de organisatie;
  • Je draagt bij aan het opzetten van projectstructuren en voert eisenanalyses om een goede basis voor projectbeheersing te leggen;
  • Je coördineert en voert het verificatie- en validatieproces uit, inclusief het managen van afwijkingen, om aantoonbaar aan contracteisen te voldoen. Hierbij vraag je vergunningen een en stroomlijn jij informatie ter voorbereiding
  • Je levert een bijdrage aan het opstellen van rapportages voor specifieke procesonderwerpen, analyseert deze rapportages en koppelt bevindingen terug aan het management.
Jouw werkomgeving

Bij BAM Bouw en Techniek - Gebouwservices ligt de focus op het beheren en onderhouden van hoogwaardig vastgoed, met expertise in zowel bouwkundig als installatietechnisch onderhoud. Onze prioriteit is het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden met professionele klanten die streven naar integraal onderhoud en het behoud van de technische levensduur van gebouwen. Onze professionele en gepassioneerde mensen, lerende organisatie en digitale technieken ondersteunen uniforme processen en duurzame onderhoudsstrategieën. 

Als technologische dienstverlener benutten we digitaal assetbeheer optimaal om niet alleen inzicht te verkrijgen in onze prestaties, maar ook in de assets van het vastgoed. Deze inzichten vertalen we naar duurzame onderhoudsstrategieën, met als doel een verhoogde efficiëntie in het gebruik van het vastgoed. 

Wat kun je van ons verwachten?

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Daarnaast bieden wij jou:

  • Bij deze startersfunctie past een salaris tussen de €3.170 en €3.600 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Dit is exclusief 8% vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw en Infra zoals een budget voor duurzame inzetbaarheid (2,18%), inclusief 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar.
  • Vergoeding van je reiskosten (100% OV of een kilometervergoeding), laptop en iPhone om jouw werk uit te kunnen voeren.
  • Een unieke kans om jezelf in de breedte te ontwikkelen, waarbij je via onze eigen ‘BAM Learning’ op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en kennis. Daarnaast zijn andere cursussen en trainingen altijd bespreekbaar.
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP-producten en Microsoft Office.
Hier herken jij jezelf in

Als procescoördinator ben je een zelfstandige collega die goed het overzicht weet te bewaren. Je hebt oog voor kwaliteit en bent betrokken bij je collega’s. Verder heb je: 

  • Een afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde;
  • Aantoonbare kennis van LEAN methodieken;
  • Behalve bovenstaande functionele competenties vinden wij het ook belangrijk dat iedereen bijdraagt aan een gezonde en plezierige werkcultuur.
Wie zijn wij?

De kunst van bouwen is meerwaarde leveren voor de samenleving; wij bouwen voor het leven.

Waar anderen ophouden, gaan wij door, om de weg te wijzen naar een duurzame toekomst voor ons en toekomstige generaties. Als marktleider zijn we toonaangevend.

Onze waarden: duurzaam, inclusief, samenwerkend, betrouwbaar en eigenaarschap stellen ons in staat onze ambities waar te maken. Elke dag opnieuw.

Het sollicitatieproces

Heeft deze uitdaging je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Danilo Fabrie, corporate recruiter, via telefoon, sms of WhatsApp op +31(0)6 192 315 14, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren is eenvoudig via de sollicitatieknop op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in