+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint Nicolaasga.
Laad meer vacatures

Container Assemblage Specialist met BE Rijbewijs - Overnachting & Weekend Thuis! Sint Nicolaasga

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

24/7 drive

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

In deze veelzijdige functie als BE-chauffeur werk je zij aan zij met een collega op de wagen, waarbij jullie samen straatcontainers assembleren en op locatie plaatsen. De wagen waarmee je rijdt heeft een lengte van ongeveer 14 meter, terwijl de containers de bekende straatcontainers zijn, zoals de grijze container, etc. Een uitdagende klus met een vleugje avontuur, want we vergeten ook de oude containers niet! Je krijgt de kans om deze met precisie te demonteren, waarbij je behendig de wieltjes verwijdert en de klep eraf haalt. Zo dragen we bij aan een duurzame toekomst door het recyclen en hergebruiken van materialen.


Gevraagd

Van een beetje hard werken zijn we niet vies bij onze opdrachtgever! We zoeken dan ook naar collega's met een goede fysieke conditie en een flinke dosis flexibiliteit. Jij bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken, en je werkt gemiddeld 40 tot 55 uur per week. Het harde werken wordt echter rijkelijk beloond, want je verdient niet alleen een mooi salaris, maar je draagt ook bij aan een groenere wereld.

We verwelkomen ook graag Engelssprekende collega's! Een goede beheersing van het Engels is alles wat je nodig hebt.

Bij onze opdrachtgever zorgen we goed voor ons team. Als bijrijder verblijf je in kost en inwoning, waarbij alle kosten voor eten en drinken volledig vergoed worden. En als het werk zich buiten één uur rijden van de locatie bevindt, regelen wij de accommodatie. Zo kun je je helemaal richten op je werk en hoef je je geen zorgen te maken over praktische zaken.

Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,23 euro per kilometer, zonder een maximaal aantal kilometers. Bij ons kom je op maandag om 06:00 uur of eerder aan op locatie, klaar om de dag met energie te beginnen. De werkdag duurt doorgaans tot ongeveer 18:00/19:00 uur, waardoor je nog tijd hebt om van je avond te genieten.

En hier komt het beste deel: in het weekend ben je vrij! Hoewel er sporadische uitzonderingen kunnen zijn, is ons streven om je van maandag tot en met vrijdag te laten werken, zodat je het weekend lekker thuis kunt doorbrengen met je dierbaren.

Arbeidsvoorwaarden
Een competitief salaris met de mogelijkheid om genoeg overuren te maken waardoor je maandsalaris alleen maar hoger uitvalt!

Een reiskostenvergoeding van 0,23 euro per kilometer, zonder een maximaal aantal kilometers.

Overnachten in een accommodatie, waarbij de kosten voor eten en drinken worden vergoed/geregeld.

Een afwisselende werkweek met gemiddeld 50 tot 55 uur per week.

Een professionele en prettige werkomgeving waarin je samenwerkt met een enthousiast team.

Sparen voor super goede werkkleding, Maak je collega's maar jaloers!

Ben jij klaar voor deze spannende uitdaging en wil je deel uitmaken van het gepassioneerde team bij onze opdrachtgever, geef je dan nu op!

Bedrijfsomschrijving

Het is onze drive om werknemers en werkgevers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. 24/7 drive is hét uitzendbureau voor chauffeurs. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). Via ons vind je altijd de vrachtwagen én werkgever die bij jou past. Ook bieden we opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en verzorgen we het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95. Door ons grote aanbod aan vacatures heb je meer keuze en kun je kiezen voor een baan én opdrachtgever die ook echt bij jou passen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in