+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint Nicolaasga.
Laad meer vacatures

Mixbereider productiekeuken 5 ploegen Sint Nicolaasga

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 34 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 18 - € 20 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Altijd al in een coole omgeving willen werken? Als mixbereider in een productiekeuken maak je de lekkerste ijsmixen. Je werkt in een team dat miljoenen ijsjes maakt. Jouw taak is het zorgvuldig maken van de mixen volgens recept. Ook zorg je dat alles schoon en netjes is. Je werkt in 5 ploegen, dus de tijden zijn afwisselend. Je krijgt een goed salaris en elk jaar kans op meer loon. Plus, je mag regelmatig een doos ijsjes mee naar huis nemen. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Altijd al willen werken in een coole omgeving? Ga dan aan de slag als mixbereider productiekeuken 5-ploegen bij onze opdrachtgever in Sint Nicolaasga

Als mixbereider bereid jij de lekkerste mixen zodat jouw collega's hiervan miljoenen ijsjes kunnen kanen. Het zorgvuldig samenstellen van de diverse ijsmixen volgens specifieke recepturen is jouw verantwoordelijkheid. Je doseert en weegt zowel de bulk- als zakgoederen en kookt, pasteuriseert en homogeniseert de ijsmix.

Je bereidt zelfstandig de werkzaamheden voor aan de hand van de dagelijkse kookopdrachten en maak je daarbij aan de hand van de betreffende receptuur de ijsmixen. In overleg met de hoofdoperator zorg er ervoor dat er voldoende ijsmix klaarstaat voor een ongestoorde productie. Je speelt gemakkelijk in op eventuele product- en planningswijzigingen en/of afwijkingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correcte batchregistratie en hygiëne van de keuken en het tankenpark. Je reinigt de keuken, tankenpark en de bereidingsapparatuur en zorgt voor een nette werkplek.


Functie eisen

Naast zelfstandig werekn

  • enige ervaring op een meng-afdeling of batch-gewijs bereiden en mengen van mixen
  • MBO niveau 3 opleiding of gelijkwaardig
  • ervaring in de food-sector is een pre
  • verantwoordelijk en stressbestendig
  • altijd strevend naar kwaliteit en oog voor detail
  • beschikbaar voor langere tijd
  • eigen vervoer naar de fabriek in Sint Nicolaasga

Daarnaast is het belangrijk dat jouw beschikbaarheid aansluit op het 5-ploegen rooster. Werktijden zijn in dit geval: 06:00 - 14:00 uur / 14:00 - 22:00 uur / 22:00 - 06:00 uur.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de productie van ijsproducten en de distributie hiervan. Het assortiment bestaat uit zo'n 250 diverse soorten ijsjes waarbij er zo'n 1.2 miljoen per dag geproduceerd worden. De gemaakte producten worden naar meer dan 20 verschillende landen binnen en buiten Europa verzonden. Je komt te werken in een team van ruim 170 gemotiveerde werknemers, samen zorgen jullie ervoor dat het beste product voor de klanten gerealiseerd word. 


Wat wij bieden

Het betreft een functie voor fulltime functie (33,6 uur) op basis van vast rooster in 5 ploegen. Je weet hierdoor exact wanneer je moet werken en hebt daarnaast veel vrije tijd. Op basis van jouw ervaring, de cao ontvang je een salaris tussen € 18,- en 20,- bruto per uur inclusief ploegentoeslag. Daarbij ontvang je bij goed functioneren jaarlijks een loonsverhoging plus een inflatiecorrectie. Daarnaast heb je recht op een reiskostenvergoeding. Uiteraard krijg je een paar veiligheidsschoenen bij aanvang van de werkzaamheden. Bij onze opdrachtgever krijg je volop de mogelijkheid om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. En als klap op de vuurpijl: je krijgt regelmatig een doos lekkere ijsjes mee naar huis. Hoe cool is dat?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in