+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sliedrecht.

Intensief ambulant hulpverlener voor de Break in Sliedrecht Sliedrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.502 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

Agathos hulpverlening zoekt een intensief ambulant hulpverlener voor de Break in Sliedrecht in combinatie met werken in de thuisbegeleiding voor 24 tot 36 uur per week.

Je werkt vanuit Agathos bij de Break in Sliedrecht. Hier verblijven jeugdigen onder de 18 jaar voor maximaal 6 maanden. Bij deze jeugdigen is er sprake van complexe problematiek. In de voorziening wordt aangesloten bij de behoefte en hulpvraag van de jeugdige waarbij je gebruik kan maken van verschillende methodieken. Je levert samen met andere betrokken organisaties een aandeel aan het plan van aanpak om de stabilisatie en terugkeer naar de thuissituatie mogelijk te maken.
Samen met de betrokken professionals ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het integrale plan. Je neemt deel aan overleg en zorg voor een goede overdracht van informatie.

Bij de Break vind je alle vormen van ondersteuning letterlijk en figuurlijk onder één dak. De Break is namelijk een initiatief van verschillende zorgorganisaties. Bij De Break in Sliedrecht werken medewerkers vanuit verschillende zorgorganisaties samen. Daarnaast werken individuele begeleiders of behandelaren van verschillende organisaties nauw samen als er andere ondersteuning nodig is. We gaan er simpelweg voor om, samen met de jeugdige en de opvoeders, een oplossing te vinden die er toe leidt dat de druk van de gaat en thuis blijven wonen (weer) mogelijk wordt. Deze oplossing kan bestaan uit ondersteuning in de thuissituatie, verblijf van een aantal dagen en nachten op de Break, begeleiding op school of ergens anders of behandeling. En uiteraard is een combinatie van één van deze vormen van ondersteuning ook mogelijk. Anders gezegd: we doen gewoon wat nodig is en denken in mogelijkheden.


Dit verwachten wij van jou
  • Minimaal in het bezit van een mbo niveau 4 diploma SAW/SPW, hbo-diploma Social Work, pedagogiek of andere relevante opleiding.
  • Volg je de opleiding Social Work en heb je je propedeuse behaald? Dan kan je ook solliciteren.
  • Je hebt een warm hart voor jeugdigen en hun gezin
  • Je werkt systeemgericht, kunt omgaan met onduidelijkheden en bent flexibel (werken volgens een 24-uurs rooster)
  • Je hebt een aantal jaar ervaring met het werken in de ambulante hulpverlening en/of met jongeren.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Dit mag je van ons verwachten
  • Werk mét waardering!
  • Een gevarieerde baan in een mooie organisatie met ruimte voor eigen initiatief.
  • Goede inhoudelijke ondersteuning van een gedragswetenschapper en aansturing van de teamcoördinator.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT, afhankelijk van ervaring en opleiding, binnen schaal 40 (mbo)(min. € 2.695,33 - max. € 3.502,58 per maand op basis van een 36-urige werkweek) of binnen schaal 45 (hbo) (min. € 2.858,27 - max. € 3.848,27) per maand op basis van een 36-urige werkweek). Per 1 oktober wordt het salaris verhoogd met 2,5%. Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem (MKSA), zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
We kijken uit naar je sollicitatie!

Heb je nog inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Marlies Baaijens via 06-13765476.
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.   

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in