+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sliedrecht.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Intern Transport Sliedrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Young Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.100 p/m
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Nadat jij jezelf als Servicemonteur Intern Transport goed hebt voorbereid op je dag, ga je op pad naar je eerste klant. Jij zorgt ervoor dat je de achtergrond van de truck kent, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op locatie bij de klant voer jij geplande onderhoudswerkzaamheden uit, spoor je storingen op en zorg jij voor een passende oplossing. De werkzaamheden die je daarbij verricht zijn zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig van aard. Bij al deze werkzaamheden sta jij goed in contact met jouw klanten, zodat je kunt schakelen wanneer dat nodig is.


Profiel Servicemonteur Intern Transport

Om te beginnen heb jij een technisch MBO diploma op zak. Als voorbeeld kun je daarbij denken aan de opleiding Autotechniek, Mechtronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Ervaring in een servicefunctie binnen de techniek is fijn, maar dat is zeker geen eis. Ook als technische starter zijn er mogelijkheden om als Servicemonteur Intern Transport aan de slag te gaan, net zoals een techneut uit een andere branche. Wat vooral belangrijk is, is dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Jij bent tenslotte het visitekaartje van jouw werkgever en bent altijd onder de mensen. Het geniet de voorkeur als je in de regio Sliedrecht woont. Jij bent in het bezit van je rijbewijs; vervoer krijg je van de zaak. Tenslotte ben je servicegericht en ben je graag in contact met mensen.


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is marktleider in vorkheftrucks, zij beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoge intern transportmiddelen. Als topmerk is onze opdrachtgever totaalleverancier binnen de interne logistiek. Naast diverse intern transportmiddelen biedt zij innovatieve diensten en goederenstroomoplossingen die wereldwijd succesvol toegepast worden. Onze opdrachtgever concentreert haar totale kennis en ruime ervaring in partnerconcepten op maat, omdat ze weten hoe belangrijk een goed partnership is voor een succesvolle samenwerking. Daarom biedt zij haar kanten alles wat dit partnership nodig heeft en verdiept..


Arbeidsvoorwaarden Servicemonteur Intern Transport

In de basis ontvang jij voor de functie van Servicemonteur Intern Transport een mooi salaris, variërend van €2300-€3100,- bruto per maand afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Maar natuurlijk het allerbelangrijkste; een veelzijdige technische uitdaging met veel afwisseling. Je voert onderhoudsbeurten uit, maar lost ook storingen op en daarbij weet je natuurlijk nooit wat jou te wachten staat. Boven op het salaris ontvang jij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een zorgvuldig inwerktraject en een auto / pda / laptop van de zaak. Tenslotte word een stukje groei bij onze opdrachtgever gestimuleerd!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in