+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sneek.
Laad meer vacatures

Stage Uitvoering Sneek Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Van Hattum en Blankevoort

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Als student(e) Civiele Techniek, Middenkaderfunctionaris of soortgelijk op zoek naar een stage in de uitvoering en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Bij VSF en Van Hattum en Blankevoort zijn wij op zoek naar een stagiair(e) in de uitvoering van een project nabij Sneek, namelijk het herstel van de Prinses Margriettunnel in de A7.

Door druk van het grondwater is een van de tunneldelen van de Prinses Margriettunnel omhooggekomen. In de tunnel zijn betonblokken en rijplaten aangebracht, zodat de tunnel gedeeltelijk open kon voor wegverkeer. Dat is natuurlijk een tijdelijke oplossing; in opdracht van Rijkswaterstaat zijn Van Hattum en Blankevoort en VSF afgelopen zomer gestart met het herstel van de tunnel.

Uit onderzoek is gebleken dat in meerdere tunneldelen trekpalen zijn bezweken. Wij zijn dit aan het herstellen door de gehele fundering te vervangen. Als stagiair(e) kun jij hier dus aan bijdragen!

Tijdens deze stage maak je deel uit van het projectteam binnen de uitvoering. Je krijgt de kans om het vak te leren door het zelf te doen. Tijdens je stage ben je een verlengstuk van de uitvoerder en krijg je de mogelijkheid om (zelfstandig) kleine vraagstukken uit te pluizen. Uiteraard is er de ruimte om tijd te besteden aan je stageopdrachten en zullen jouw collega’s je begeleiden om je werk goed en veilig uit te kunnen voeren!

Waarom een stage bij Van Hattum en Blankevoort?

''Ik zou een stage bij Van Hattum en Blankevoort zeker aanraden aan andere studenten. In geval van mijn eigen studie zou ik het echt aanraden omdat ik een beeld vormen van de uitvoering echt enorme toegevoegde waarde vind ten opzichte van de theoretische instelling op de universiteit. Verder zou ik het ook aanraden omdat je heel serieus wordt genomen, heel goed wordt betrokken en omdat je ook een hoop vrijheid krijgt.'' - Rik, oud stagiair.

Wat hebben wij je te bieden?

Bij ons kun je rekenen op uitstekende begeleiding van een van je collega’s. Niet geheel onbelangrijk: je krijgt iedere maand een fijne stagevergoeding op je rekening gestort en een laptop.

Om je zo goed mogelijk te begeleiden hebben we Student Connection opgericht. Wij zijn namelijk van mening dat jonge medewerkers essentieel zijn voor onze toekomst en investeren daarom graag via deze weg in studenten. Je krijgt de kans om te netwerken binnen jouw eigen (stage)bedrijf, maar ook binnen andere VolkerWessels-ondernemingen. Het is een samenwerking tussen Van Hattum en Blankevoort, VolkerRail, Vialis en KWS.

Dit alles gebeurt in de vorm van events die twee keer per semester worden georganiseerd. Hiermee bieden we studenten graag de mogelijkheden om zichzelf binnen ons bedrijf te ontwikkelen. Misschien blijf jij na jouw stage wel bij Van Hattum en Blankevoort om in een trainee of startersfunctie aan de slag te gaan!

Klinkt goed! Wat nu?

Wil je eerst informeel kennismaken met een vakcollega voordat je besluit te solliciteren of heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Fabiënne Weijland, Corporate Recruiter, door te bellen of via WhatsApp een bericht te sturen naar 06 - 21 15 94 17. We zien jouw sollicitatie met plezier tegemoet!

Stuur direct een WhatsAppbericht naar Fabiënne

Ons bedrijf

Als meest ervaren civiele aannemer van Nederland ontwerpt, bouwt en onderhoudt Van Hattum en Blankevoort civiele constructies voor projecten in de infrastructuur, energie-, wind- en vastgoedmarkt. Mooie, innovatieve projecten zoals de nieuwe zeesluis IJmuiden, maar ook specialistische projecten als een hoogwatergeul, een gemaal, een draaibrug, onderhoud van kades of een ondergrondse parkeergarage in hartje Utrecht.

Het hoofdkantoor zit in Vianen en de vestigingen bevinden zich in Diemen, Dordrecht en Rijssen. Daarnaast hebben we ook specialistische kennis in huis op het gebied van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk binnen het onderdeel VSF in Dordrecht. Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van VolkerWessels, dat met ruim 130 bedrijven en circa 17.000 medewerkers bouwt aan wonen, werken en mobiliteit.

De cultuur van ons bedrijf kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. Het personeelsbeleid is erop gericht medewerkers te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van hun eigen kwaliteiten. Met trots voor het eigen product en plezier in het werk, creëren zij kansen voor henzelf en het bedrijf. Veiligheid, duurzaamheid en integriteit zijn hierbij onze kernwaarden. We verwachten dat iedereen hier een actieve bijdrage aanlevert en daar gaan we graag met je over in gesprek.

Deze vacature wordt door onszelf ingevuld! Reacties van bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet gewaardeerd.

#LI-FW

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in