+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sneek.
Laad meer vacatures

Gevelspecialist, sneek Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bee-flexx

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,19 - € 16,57 p/u

Vacatureomschrijving

Gevelspecialist gezocht in de omgeving van Sneek.
He jij daar, geveltopper ben jij toe aan een nieuwe baan met volop doorgroeimogelijkheden? Woon jij in de omgeving van Sneek en ben jij fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder!

Voor een bedrijf in de omgeving van Sneek zijn wij opzoek naar een gevelspecialist die gevels weer weet om te toveren naar nieuw. Dit doe jij door goed onderhoud te plegen, met daarbij renovatie en reinigingswerkzaamheden. Je hakt, bikt, voegt, coat en impregneert gevels. Maar ook zandstralen, soft stralen en chemische reiniging kunnen tot jouw werkzaamheden behoren. Een ding is zeker, dankzei jou zijn gevels weer goed bestendigd tegen weerinvloeden! Zo kan men er zeker van zijn dat er geen vocht in hun woning komt. Je werkt op verschillende locaties, waar iedere keer weer een ander soort project op je kan wachten.

In deze functie ga jij voor 40 uur per week aan de slag. Je werkt samen in een team van 2 tot 4 personen en jouw werktijden zijn van 07:30 uur tot 16:00 uur. Het bedrijf waar jij voor gaat werken is gespecialiseerd in jouw vakgebied en biedt hierin diverse trainingen om jouw kennis en vaardigheden bij te spijkeren. Zie jij dit wel zitten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Gevraagd

Wat vragen we?
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs (eigen vervoer is een pré);
  • Je hebt geen hoogtevrees;
  • Je beschikt over een geldig VCA certificaat, of bent bereid deze te behalen via BEE-Flexx.
Wat bieden wij?
  • Een passend salaris, conform cao, tussen de €13,19 & €16,57 bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring;
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden en cursussen;
  • Bij goed functioneren zicht op een vast contract.


Aanbod

Over BEE-Flexx
BEE- Flexx is de onderneming die gaat en staat voor een leven lang leren. Wij willen ons onderscheiden in de markt door terug te gaan naar de basis en volgens ons is dat door mensen als mensen te zien. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen die bij ons werken een mooi contract te bieden en samen met onze klanten te kijken naar een duurzamere inzetbaarheid. Wij houden van persoonlijk contact en lopen net een stapje harder voor onze medewerkers en klanten.

Om deze reden zullen we ook goed aangeschreven staan.
Wij zien jouw periode bij ons als een Journey. Samen maken we een reis van werk zoeken naar opleiden tot aan het verkrijgen van een mooi contract waarbij uitzicht is op een vaste aanstelling. Dat is ons motto: wees flexibel samen met je flexmedewerkers, want samen bouw je aan een mooie toekomst. Wij leren ook nog steeds elke dag, want zeg nou eens eerlijk ….. Ieder mens is anders en wil ook naar zijn of haar wensen geholpen worden. Past ons motto nou helemaal bij jou? Dat vinden wij top. Reageer gauw via onderstaande button.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in