+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sneek.

Coördinator Magazijn Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Empatec

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.666 - € 3.784 p/m

Vacature in het kort

Bij Empatec draait alles om werkgeluk en ontwikkeling. Als Coördinator Magazijn speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van processen en de samenwerking tussen verschillende afdelingen. Je begint de dag met een glimlach, bespreekt de week met collega's en brengt ideeën in om het werk nog beter te maken. Je helpt collega's, werkt aan de administratie en praat over hoe we samen kunnen groeien. In onze goed verzorgde bedrijfskantine voel je trots op wat we samen bereiken. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Welkom bij Empatec! Wij geloven in werkgeluk en in ontwikkeling. Van onze medewerkers en dus ook van jou!

Ben jij een logistieke kanjer en wil jij een cruciale rol spelen in het optimaliseren van processen en het verbeteren van de samenwerking tussen het magazijn en de productieafdelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een dag als Coördinator Magazijn
Kwart voor acht, maandagochtend, de start van een nieuwe week. Je wordt met een glimlach begroet door collega Catharina op de gang. Je pakt een kop koffie en gaat naar het kantoor van het magazijn. Het beloofd weer een mooie dag te worden!

Je start de dag met de voorbereidingen voor het ochtendoverleg welke start om half negen. Samen met de collega’s van het bedrijfsbureau en de collega’s van de productieafdelingen neem jij de week door. Je geeft een update over de voorraden in het magazijn en je stemt met je collega’s af welke routing het meest efficiënt is. Vorige week heb je een voorstel uitgewerkt hoe je het orderpickproces in het magazijn kunt optimaliseren. Je licht je voorstel toe en weet je collega’s te enthousiasmeren. Samen gaan jullie vol energie aan de slag. Dat is voor jou een fijn begin van de dag!

Op de terugweg naar je kantoor kom je twee collega’s tegen. Je merkt dat ze beide een beetje onrustig zijn. Je onderzoekt waar de onrust vandaan komt en helpt ze gezamenlijk weer op weg. Vervolgens kruip jij even achter de laptop om je administratie bij te werken.

Aan het einde van de ochtend heb je een overleg met de afdelingsmanager. Samen sparren jullie over het optimaliseren van de supply chain zodat we als organisatie nog beter in staat zijn om productieoptimalisatie te realiseren. Ontwikkelcoach Maaike schuift even bij jullie aan. Zij heeft ontwikkelgesprekken gevoerd met een aantal collega’s. Ze praat je bij over de laatste ontwikkelingen zodat jij hier goed op kunt inspelen tijdens de begeleiding op de werkvloer.

Lunchen doe je in onze goed verzorgde bedrijfskantine. Een gevoel van trots overvalt je. Het is fantastisch om te merken dat werk een krachtig middel is om medewerkers structuur te bieden en in hun kracht te zetten. Samen leren en ontwikkelen geeft energie! Wat ben je blij dat je een halfjaar geleden de overstap hebt gemaakt naar Empatec.

Kortom, in en dankzij deze functie
· Ben jij de haarlemmerolie tussen het magazijn, het bedrijfsbureau en de productieafdelingen. Je ontwerpt, implementeert en optimaliseert onze logistieke processen;
· Zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt waardoor de samenwerking verbetert. Jouw expertise op het gebied van het inrichten van logistieke processen brengt onze organisatie naar een hoger niveau;
· Kun je inspelen op zaken die belangrijk zijn in de begeleiding en de ontwikkeling van onze collega’s op de werkvloer. Hierdoor voelen zij zich gehoord, gezien en gewaardeerd;
· Maakt jouw inzet voor een positieve werkcultuur het verschil;

Waar ga je werken
Empatec Verpakken is één van de vakbedrijven van Empatec en bevindt zich in Sneek en Franeker. Daarnaast hebben we een aantal Werken Op Locaties (WOL). Op onze afdelingen werken ongeveer 300 medewerkers. Iedere dag houden zij zich bezig met het verpakken van snoepgoed, vouwen van washandjes, stickeren van cosmetica en nog heel veel andere bezigheden. In deze rol werk je op onze locatie in Sneek. We geloven dat werk kleur en structuur aan je dag geeft. Werk is belangrijk en we zetten werk in om collega’s weer in hun eigen kracht te zetten en vanuit daar te laten groeien. Meer info over Empatec vind je op onze website. Bekijk ook onze Helden filmpjes!


Gevraagd

We waarderen het volgende in jou:
  • Mensgerichtheid: Jij hebt een natuurlijke affiniteit met mensen en je vindt het leuk om met onze collega’s van de werkvloer samen te werken;
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare logistieke rol, bij voorkeur in een food gerelateerde productieomgeving. Kennis van foodcertificeringen komen goed van pas in deze rol;
  • Kennis van LEAN en aantoonbare ervaring in het optimaliseren van de supply chain;
  • Kennis van Exact, Excel en Word. Daarnaast is het fijn als je in het bezit bent van een heftruckcertificaat;
  • Oog voor details: Je hebt een nauwkeurige en gestructureerde aanpak, waarbij je aandacht besteedt aan details. Je begrijpt dat een goed resultaat wordt bepaald door zorgvuldigheid en precisie in het werkproces;
  • Motiveren: je weet medewerkers te motiveren om vaardigheden op de werkvloer verder te ontwikkelen. Door aandachtig te luisteren, ben je in staat om hen te ondersteunen en te motiveren;
  • Communicatieve vaardigheden: Je hebt het vermogen om effectief samen te werken met verschillende disciplines binnen onze organisatie;
Samen doen!
Wij bieden een hartstikke leuke functie waarin je een mooie combinatie kunt ervaren tussen het optimaliseren van onze supply chain alsook het ondersteunen van onze medewerkers! In deze functie werk je samen met een team collega’s met o.a. voorlieden, een afdelingsmanager, collega’s van het bedrijfsbureau, een ontwikkelcoach, HR collega’s en een Bedrijfsmanager.
Opleiding? Dat is niet het allerbelangrijkste; enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is wel noodzakelijk om mee te nemen naar jouw nieuwe uitdaging.


Aanbod

Wat krijg je van ons?
Een leuke werkplek bij een maatschappelijke onderneming. Met professionele, ondernemende en gezellige mensen. Je functie is boeiend en fulltime (36 uur per week). Je komt bij ons niets tekort. Je krijgt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je salaris wordt ingeschaald in schaal 7 (CAO SGO) en ligt tussen € 2666 en € 3784 (afhankelijk van wat je meeneemt in jouw rugzak) daar bovenop ontvang je nog een Individueel Keuzebudget (IKB) van 15,55% van het brutosalaris.

Kom erbij! Wees welkom! Iedereen verdient een plek waar je wordt gezien en gehoord. Een steentje bijdragen aan het geluk van een ander….wie wil dat nou niet?

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met: Evert Visser Bedrijfsmanager Verpakken via 06-83990248.

Solliciteren doe je zo
Wil je solliciteren? Leuk! Stuur jouw cv of een link naar je Linkedin profiel naar Elsbeth Pijpers: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Uren

36 - 40 uur
36 uur per week
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in