+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sneek.
Laad meer vacatures

Startersfunctie Onderwijs Kwaliteit Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The New Crew

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de Startersfunctie Onderwijs draag je bij aan de kwaliteit van het basisonderwijs in een regio die recentelijk gefuseerd is, wat een unieke kans biedt om impact te maken. Je werkt samen met een ervaren collega om de onderwijskundige kwaliteit te behouden en verbeteren. Met een persoonlijk ontwikkelprogramma, een persoonlijke Talentmanager, en uitstekende reiskostenvergoeding, biedt deze rol een start van je carrière. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

In de Startersfunctie Onderwijs kwaliteit bouw je samen aan de kwaliteit van het basisonderwijs in Friesland. Deze scholen zijn in 2022 gefuseerd dus er valt veel neer te zetten. Samen met een ervaren collega in het onderwijs werk je aan het behouden en verbeteren van de onderwijskundige kwaliteit.

  • Jij begint met onderzoeken hoe het ervoor staat en het creëren van overzicht. Je duikt in het leerlingvolgsysteem ParnasSys en onderzoekt de toetsgegevens.
  • Om een compleet beeld te krijgen duik je in jaarplannen, beleid en ga je in gesprek met verschillende collega's. Met die informatie bedenk je samen waar de prioriteiten liggen en welke stappen nodig zijn.
  • Zo krijg je een afwisselende rol waar je onderzoekend begint en steeds meer uitgroeit tot een adviseur in de organisatie op het gebied van onderwijskundige kwaliteit!
  • Een persoonlijk ontwikkelprogrammat.w.v. €5.200
  • Het eerste jaar salaris tussen €2.600 - €2.900 + 8% vakantiegeld en minimaal €130 per maand voor trainingsdagen
  • Een jaar contract voor tussen 32 en 40 uur
  • Een persoonlijke Trainer/Coach
  • Reiskostenvergoeding: 21 cent per km en OV = 100% vergoed

Jij bent een HBO/WO starter die wilt bijdragen aan het onderwijs.Deze scholengroep is gefuseerd waardoor je begintmet het creërenvan overzicht in de onderwijskundige kwaliteit van de verschillende scholen. Gelukkig is onderzoeken en overzicht creëren jouw kwaliteit! Je vindt het leuk om informatie te analyseren en daar conclusies uit te trekken. Vooral als jij je daarmee inzet voor het onderwijs. Hiernaast houd je ervan om in een bruisende omgeving te werken en ga je zonder moeite in gesprek met anderen. Soms om informatie te achterhalen, soms om een praatje te maken. Voor deze functie is het belangrijkdat jij affiniteit hebt met het onderwijs. Dit kan door jouw studie, een minor, bijbanen, stages, of bijvoorbeeld doordat je ouder een onderwijzer is! Je werkt samen met een ervaren collega dus de nodige kennis is al in huis. Samen zoeken we uit of de match er is. Twijfel je? Benader de recruiter!

Passende studies zijn in ieder geval Pedagogische wetenschappen, Academische pabo, Onderwijswetenschappen, Onderwijskunde, Educational Technology, Learning Sciences, Educational Sciences, Educational Leadership & Management, (Universitaire) PABO, Pedagogiek, Educational Needs, Education & Child Studies (Leiden), Child Development & Education en de Educatieve Master Primair Onderwijs.

KyKbasisscholen werken samen aan openbaar onderwijs voor kinderen in de gemeente Harlingen, Súdwest-Fryslân, Fryske Marren, Leeuwarden en de Waadhoeke.

Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk zondag 19 mei via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of, ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via onsRecrewtprogramma en verdien beide een bonus!**algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in