+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Someren.
Laad meer vacatures

Software Engineer | PHP | Energy Management Platforms Someren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 6.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Dit bedrijf staat voor de optimalisatie van elektriciteitsnetwerken met slimme technologieën en communicatiesystemen. Hun doel is helder: elektriciteitsnetwerken slimmer maken.
Met de uitbreiding van hun producten naar het buitenland, zoeken ze naar een PHP-developer die graag deel uitmaakt van een klein IT-team van drie personen. Klinkt dit als iets voor jou?

Gevraagd

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Samen met je collega's werk je aan het interne platform om het gereed te maken voor de internationale markt. Hierbij gebruik je voornamelijk CodeIgniter voor de API en wat Angular voor de front-end. Hoewel kennis van front-end belangrijk is, ligt de nadruk vooral op de backend. Verwacht hands-on werk, aangezien er al een apart team is voor klantcontact. Het is ook essentieel dat je open staat voor ideeën en input van je teamgenoten, en vice versa.

Wie past hier perfect bij + voordelen
Je gaat aan de slag met een stack bestaande uit PHP, CodeIgniter, HTML, CSS, JavaScript, Angular, Git en GitHub. Als ervaren senior kun je rekenen op een salaris tot €6.000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, 25 vakantiedagen met 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en de vrijheid om je eigen hardware te kiezen. Nog vragen? Nodig jezelf gerust uit voor een kennismaking!


Aanbod

Een kijk binnen het bedrijf
Als je hier aan de slag gaat, word je onderdeel van een team van 15 mensen, waarvan drie op de IT-afdeling werken. Dat maakt jou de vierde toevoeging, waarbij nauwe samenwerking met je teamgenoten vanzelfsprekend is. Hoe het er hier uitziet? Dat laten ze je graag zien tijdens een kennismakingsgesprek. Geen zorgen, bij hen geldt geen formele dresscode.

Interesse gewekt?
Solliciteer direct via Indeed en binnen een werkdag ontvang je een reactie van het team. Ze kijken uit naar een kennismaking!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in