+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.

Projectleider Werktuigbouwkunde Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.168 - € 5.776 p/m
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Je komt te werken bij een landelijke installateur en specialist op gebied van het beheer van gebouw gebonden installaties. Ze hebben zowel projecten als service en onderhoud op grotere locaties en zijn thuis in zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische projecten, of een combinatie daarvan. Ze werken vanuit diverse kantoren in het land, wat resulteert in een regionaal werkgebied en kleine reisafstanden. Het bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste vakspecialisten, die een grote waarde hechten aan een prettige werkcultuur, hoge mate van professionaliteit en klanttevredenheid. Bovendien staat opleiden en blijvend enthousiasmeren hoog in het vaandel. De ideale werkgever voor de specialist die toe is aan een vervolgstap en verdere ontwikkeling!


Als projectleider werktuigbouwkunde kom je te werken in de regio Eindhoven en Den Bosch. In deze rol leid je zowel modificaties als nieuwbouwprojecten in de installatietechniek naar een goed einde. Je bent technisch, financieel en organisatorisch verantwoordelijk voor innovatieve en duurzame werktuigbouwkundige bouwprojecten. Dit zijn projecten zoals de nieuwbouw van technische installaties voor militaire gebouwen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, monumentale gebouwen en andere utilitaire installaties. Je bent verantwoordelijk voor de (financiële) sturing en bewaking van het complete project. Van ontwerp tot de oplevering en nazorg heb jij de leiding over het project. Jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en de andere partijen die bij het project betrokken zijn. Je werkt volgens de KAM-procedures en (veiligheids-) voorschriften.

Het betreft een grote landelijke organisatie, maar ondanks dat voelt de vestiging aan als een familiair bedrijf waar je zeker geen nummertje bent. De lijntjes tussen de diverse afdelingen zijn kort en binnen dit bedrijf gaat hard werken samen met voldoende ruimte voor plezier op de werkvloer. Daarnaast wordt er echt in jou geïnvesteerd. Er zijn diverse mogelijkheden om trainingen, cursussen en opleidingen te volgen om jezelf professioneel te blijven ontwikkelen. Dus voldoende uitdaging! Ben jij op dit moment een senior werkvoorbereider en wil je graag de stap maken naar projectleider? Ook dit is mogelijk!



Gevraagd

  • Een afgeronde hbo opleiding in de richting van installatietechniek (HIT), werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Leidinggevende ervaring binnen de technische dienstverlening;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent motiverend en inspirerend voor je team;
  • Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en gedreven;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Aanbod

  • Een salaris tussen de € 3.168,- en € 5.776,- bruto per maand op basis van 40 uur per week,  afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Auto en telefoon van de zaak;
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
  • Groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kunt volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden, waarbij invulling wordt geven aan jouw persoonlijke ambities.

Ben jij de projectleider die onze opdrachtgever zoekt? Laat het mij weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen of bellen . Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. Samen met jou gaan wij jou verder helpen in jouw carrière. Indien deze vacature niet helemaal bij jouw wensen aansluiten, dan bieden wij jou alternatieven aan die geschikter zijn voor jou. Wij bij PD personeel vinden het belangrijk om transparant te zijn naar onze kandidaten en medewerkers toe over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er altijd naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

Wij bieden ook altijd een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken altijd met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in