+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijk (GR).
Laad meer vacatures

Leerling Hovenier Spijk (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en tuinieren? Dit is jouw kans om te leren als hovenier en geld te verdienen. Je gaat met een team naar tuinen van mensen en bedrijven. Samen zorgen jullie dat alles er mooi uitziet. Je leert veel verschillende dingen, zoals schoffelen, snoeien en grasmaaien. Na een tijdje kun je zelfstandig werken. Het is een afwisselende baan waar je veel in de praktijk leert. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een liefhebber van tuinieren en bloei je op in de buitenlucht? Heb je een praktische instelling en ben je enthousiast om het vak van hovenier eigen te maken? Dan biedt deze kans jou een uitstekende mogelijkheid! Bij onze opdrachtgever krijg je de gelegenheid om te leren en tegelijkertijd een inkomen te verdienen. Is dit iets waar jij naar op zoek bent?

Samen met je team ga je dagelijks de buitenwereld in om ervoor te zorgen dat tuinen er keurig en goed onderhouden uitzien. Jullie dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van tuinen, zowel bij particuliere als zakelijke klanten. Van het grondwerk tot aan het installleren of vernieuwen van schuttingen en tuinhuisjes, geen klus is te groot voor jullie. De diverse taken zorgen voor een dynamische en gevarieerde werkweek! Als leerling hovenier krijg je de kans om alle aspecten van het vak te ontdekken en begin je met het ondersteunen van ervaren hoveniers. Je taken omvatten onder andere schoffelen, snoeien, onkruidbestrijding, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en andere onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast krijg je de kans om betrokken te zijn bij het aanleggen van tuinen. Naarmate je meer ervaring opdoet en de finesse van het hoveniersvak onder de knie krijgt, zul je uiteindelijk zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.


Functie eisen
  • Communicatief vaardig
  • Flexibele werkhouding
  • Affiniteit met tuinieren en de groensector.
  • Interesse om het vak van hovenier te leren
  • Bereidheid om in weer en wind buiten te werken.
  • Enthousiast, leergierig en een teamspeler.
Over het bedrijf

Voor verschillende opdrachtgevers in regio Spijk zijn wij op zoek naar leerling hoveniers die van aanpakken weten! Veelal houden deze bedrijven zich bezig met de aanleg tot het onderhoud van tuinen. 


Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leerzame en uitdagende functie, waarbij je in de praktijk wordt opgeleid tot een zelfstandig en vakbekwaam hovenier. Over het algemeen kom je werken in een gezellige en informele werkomgeving, waarin je veel ervaring kunt opdoen. Je wordt beloond conform de cao hoveniersbedrijf. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een salaris tussen de € 13,27 en € 15,- bruto per uur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in