+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.
Laad meer vacatures

Schilder Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar om jouw schildertalenten te laten zien? Sluit je aan bij ons in Zuid-Holland. Of je nu liever alleen werkt of deel uitmaakt van een team, we vinden de perfecte plek voor jou. Van schilderen tot behangen, er is veel te leren en te doen. Zelfs zonder veel ervaring kun je bij ons starten. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Plus, je kunt gratis cursussen volgen en punten sparen voor leuke extra s. We kijken uit naar gezellige team evenementen! Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar om je schilderscarrière in Zuid-Holland naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij ons en begin bij een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu liever particuliere woningen laat stralen of deel uitmaakt van een team op grote projecten, wij vinden de perfecte match waar jouw schildertalenten kunnen schitteren. Van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie en zelfs behangen of glaszetten, wij zoeken de ideale plek waar jij als schilder kunt uitblinken.


Ben jij het?

Je bent een ervaren schilder die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, hebben wij mogelijkheden voor jou! Een redelijke beheersing van de Nederlandse taal en het bezit van een rijbewijs B en een VCA-certificaat zijn vereist. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je kosteloos via Faber de certificering behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden als schilder bieden wij een salaris tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand. Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en je kunt zelf de pensioensregeling kiezen die het beste bij jou past. Bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet, omdat wij willen dat je langdurig met plezier werkt bij een passende opdrachtgever. Als schilder bij Faber ben je van harte welkom om meerdere keren per jaar kosteloos cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. Met ons spaarsysteem verdien je punten met elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en zelfs volledige weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met je Fabercollega's, uit naar gezellige bijeenkomsten zoals de jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Bij Faber zoeken we een werkplek voor jou als schilder waar je jarenlang met plezier kunt werken aan projecten die bij jou passen. We blijven regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Voor al je vragen en zorgen zijn wij elke dag bereikbaar. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou als schilder hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in