+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.
Laad meer vacatures

Bewonersconsulent in Rotterdam Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m
  • Laptop, Opleidingsbudget, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

In deze functie draait alles om het geluk van de mensen die in de huizen wonen. Je gaat werken voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van woningen. Jouw taak is heel belangrijk: je zorgt ervoor dat de bewoners blij zijn. Je praat met ze, helpt ze met problemen en zorgt dat alles goed gaat. Elke dag is anders en je doet veel verschillende dingen, zoals praten met mensen, bellen en soms bij ze thuis komen. Het is een baan waarin je echt het verschil kunt maken voor de mensen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Bij ons staat het welzijn van de bewoners centraal, en als bewonersconsulent ben jij de sleutel tot hun tevredenheid. Voor een aannemer in die gespecialiseerd is in het onderhoud ga jij in Spijkenisse en Hellevoetsluis aan de slag voor mooie woningcorporaties. In deze rol vervul je een cruciale positie in alle communicatie met bewoners, zowel voor, tijdens als na projecten. Je weet als geen ander hoe je op diverse manieren, zowel mondeling als schriftelijk, in contact staat met bewoners, waarbij huisbezoeken, bewonersspreekuren en telefonisch contact tot je dagelijkse werkzaamheden behoren. Hoe fijn is het als jij de huurders met een gerust hart kan achterlaten?

Als bewonersconsulent ben je de schakel tussen bewoners, uitvoerders en opdrachtgevers. Je handelt klachten en problemen op een doortastende manier af. Deze rol biedt een boeiende mix van sociale interactie en variatie, waarbij geen enkele dag hetzelfde is!



Gevraagd

Wij zoeken een gedreven en proactieve kandidaat met sterke contactuele eigenschappen. Het vermogen om verbindingen te leggen met diverse partijen is essentieel. Je blinkt uit in heldere communicatie, bent oplossingsgericht, overtuigend en hebt het vermogen je in te leven in de situatie van bewoners. Als teamspeler voel je je thuis in een team, maar ben je ook in staat om zelfstandig te handelen. Je bent veel op pad en moet zorgen dat alle partijen gelukkig zijn. Ervaring aan de zijde van de aannemer is voor deze uitdagende rol een absolute must.

Wat verwachten we minimaal van je?

  • MBO werk en denkniveau;
  • Minimaal 2-5 jaar werkervaring in soortgelijke rol.


Aanbod

  • Salarisindicatie op basis van leeftijd en ervaring met een maximum € 4.500 euro per maand
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Auto is altijd bespreekbaar
  • Er is een mooi opleidingsbudget beschikbaar voor bijvoorbeeld aanvullende cursussen zoals VCA maar wil jij je door ontwikkelen?
  • Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden, veel eigen regie en doorgroeimogelijkheden
  • Altijd een eigen contactpersoon vanuit Continu voor al je vragen zoals bijvoorbeeld urenregistratie, arbeidsovereenkomsten, opleidingen en ontwikkelingen.


Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is een grote naam binnen het vastgoedonderhoud in groot Rotterdam. Met innovatie en duurzaamheid staan zij vooraan binnen de bestaande bouw. Dit doen zij al meer dan 80 jaar. Met een miljoenen omzet en meer dan 300 interne collega's zijn zij een groter speler. Ontdek het verschil dat zij maken in Rotterdam en omgeving en zorg er samen met hen voor dat het bestaande vastgoed opnieuw tot leven komt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in