+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Staphorst.
Laad meer vacatures

Schilder Staphorst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Geniet jij ook zo van de perfecte afwerking van muren, deuren en kozijnen? Of het nu gaat om een regenboog aan verfsoorten of een behang dat de kamer tot leven brengt, jij weet kwaliteit te waarborgen met een glimlach. Kleine beschadigingen aan hout en muren schrikken jou niet af; sterker nog, jij bent de reparatieheld die ze verdient. Voor jou staat kwaliteit hoog in het vaandel, net zoals voor onze gewaardeerde klanten. Bij ons ga je als schilder aan de slag met een gevarieerde klantenkring, van zakelijke tot particuliere markt. Denk aan woningbouwverenigingen, scholen, overheden, bouwondernemingen, en meer. En het beste nieuws? De werkzaamheden als schilder vinden zoveel mogelijk plaats in jouw buurt. Geen lange reistijden, want je kunt misschien wel carpoolen met een collega Schilder die een bus heeft, of wie weet haalt hij je zelfs thuis op! Maak je klaar om elke dag met een kwast in de ene hand en een dosis humor in de andere aan de slag te gaan.


Ben jij het?

Heb jij je opleiding als schilder succesvol afgerond en ben jij gemotiveerd om direct aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als je nog afgeronde schildersdiploma hebt, dan komen wij graag met jou in contact. Het is handig als je al in het bezit bent van een VCA-certificaat, maar als dat niet het geval is dan staan wij klaar om je hierbij te ondersteunen en de kosten op ons te nemen.


Wat wij bieden

Als schilder bij Faber kan je rekenen op veel waardering. Je weet precies bij wie je moet zijn met al je vragen, omdat je bij Faber een vast contactpersoon hebt. Daarnaast kan je als schilder rekenen op het volgende:

  • Wij belonen onze vakmensen conform de CAO voor schilders, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en als schilder het salaris tussen de €2.500 en €3.200 is per maand.
  • Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen bij Faber: Stipp of BPF Schilders.
  • Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons.
  • Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Denk hierbij aan gereedschap, elektronica en leuke uitjes.
  • Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega's.
Waar jij werkt

Wat dit bedrijf onderscheidt, is niet alleen het schilderen, maar ook de toewijding aan kwaliteit en innovatie. Hier worden niet alleen kwasten gehanteerd, maar worden de nieuwste technologieën en duurzame verfmethoden toegepast. Het bedrijf ademt een dynamiek waarin vakmanschap hand in hand gaat met vooruitstrevendheid. Als schilder kan je hier de komende jaren veel leren. Als schilder bij dit bedrijf heb jij een klantenkring variërend van grote commerciële ondernemingen tot overheidsinstanties, Dit schildersbedrijf heeft zijn stempel gedrukt op de skyline van steden en het karakter van gebouwen verrijkt. Bij dit schildersbedrijf wordt niet alleen verf aangebracht; het is een symfonie van kleuren die een blijvende indruk achterlaten op alles wat ze aanraken. Hier gaat het niet om alleen schilderen, maar om het creëren van een erfenis van prachtige, levendige ruimtes.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in