+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Steenderen.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur en dozenoperator Steenderen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 33 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 18,16 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Zowel op de heftruck door de productie, als meehelpen bij de dozen machine bij Aviko? Als heftruckchauffeur/productiemedewerker is geen dag hetzelfde! Verder verdien je €18.16 per uur inclusief de ploegentoeslag. Ben je al enthousiast?! Lees dan gauw verder!

wat bieden wij jou
  • € 18.16 bruto inclusief ploegentoeslag
  • Gemiddeld 33,6 uur in de week in 5 ploegen
  • Je werkt in Steenderen
  • Functie voor onbepaalde tijd!
wie ben jij

Jij, als heftruckchauffeur/produktiemedewerker, hebt je heftruckcertificaat natuurlijk al op zak (of wilt een nieuwe halen via ons) en weet je ook al weg met de heftruck. Daarnaast heb je eigen vervoer om in Steenderen te komen. Verder ben je 18, dit in verband met de werktijden.

wat ga je doen

Van alles! Als combinatie van heftruckchauffeur en productiemedewerker ben jij in het hele magazijn te vinden. Als productiemedewerker sta jij bij de dozen machine, je checkt of de dozen juist uit de machine komen, vult karton bij en lost kleine storingen op. Geen ervaring in de productie? Geen probleem, je collega’s leggen je dit graag uit! Gaat je dit allemaal goed af? Petje af! De materialen moeten ergens vandaan komen en vervolgens ook weer door, mag jij ook doen! Inkomende goederen, uitgaande goederen, niks is voor jou te gek en jij transporteert deze op de heftruck van A naar B. Dit doe je in 5 ploegen. De werktijden zijn: 07:00 -15:00, 15:00-23:00 & 23:00-7:00 (6 dagen op rij en dan 4 dagen vrij)

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij de grootste Europese producent van verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Het bedrijf behoort tot de top vier marktleiders in aardappelproducten van de wereld. Er zijn dertien productielocaties in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Polen en China. Hier werken betekent werken voor een groot én vitaal bedrijf. Een trotse werkgever waar een hele prettige werksfeer heerst en er volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

sollicitatie

Heb je vragen over deze vacature of wil je gewoon graag wat extra informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in