+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,77 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van geld verdienen terwijl je als heftruckchauffeur werkt? Bij Trivium in Deventer kan dat! Je krijgt een goed salaris en werkt in ploegendienst met leuke collega's. Ook krijg je toeslagen en reiskostenvergoeding. Je taak is belangrijk: zorgen dat de productie nooit stilvalt. Bij Trivium maken ze blikjes op een milieuvriendelijke manier. Ze geven om jou en organiseren leuke activiteiten. Klinkt goed toch? Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heftruckchauffeur zijn en tegelijkertijd geld verdienen? Natuurlijk!! Ga aan de slag bij Trivium in Deventer en neem een salaris tot wel € 21,76 mee haar huis. Aan het werk in de ploegen én de allerleukste collega’s. Dat klinkt toch als een topbaan?! Lees snel verder en solliciteer direct.

Wat bieden wij jou
  • Een startsalaris van €15,77 per uur
  • Een baan voor langere tijd
  • Werken in de 3 ploegen
  • Reiskostenvergoeding naar het werk!
  • Toeslagen die kunnen oplopen tot 38%
  • Veel plezier tijdens het werk
Wie ben jij

Ben jij in het bezit van een geldig certificaat en enige werkervaring als heftruckchauffeur? Top! Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Je hebt eigen vervoer richting Trivium
  • Je bent flexibel inzetbaar in de 3 ploegen
Wat ga je doen

3, 2, 1, GOO! Als heftruckchauffeur baan jij je een weg door de fabriek om ervoor te zorgen dat de productielijnen niet zonder materiaal komen te zitten. Is de productie klaar? Geweldig! Jij staat al klaar met de heftruck. Je laadt de blikken en brengt ze naar de opslag. Behalve dat je een teamplayer bent met de productie, help je ook bij het laden en lossen. Je moet ervoor zorgen dat de juiste pallets in de juiste vrachtwagen gaan. Het is net alsof je reallife Tetris speelt! Niemand gaat dat aanbod afslaan, toch? Je werkt als heftruckchauffeur in een 3-ploegendienst. Je werktijden zijn 06:00-14:00, 14:00-22:00 en 22:00-06:00. Let wel op, je komt (nog) niet standaard in een vaste ploeg terecht.

Waar ga je werken

Als je bij Trivium aan de slag gaat, merk je meteen dat ze gespecialiseerd zijn in de productie van blikjes. Ze maken blikken voor allerlei verschillende doeleinden. Food, non-food. Niets is te gek om te maken bij Trivium. Ze produceren milieuvriendelijk, dus er wordt geen schade toegebracht aan de planeet. Ze geven niet alleen om de planeet, maar ook om jou als heftruckchauffeur! Jouw veiligheid en welzijn is belangrijk, dat staat hoog in het vaandel bij Trivium. Hoe ze dat doen? Geweldige feesten en excursies voor de werknemers, een geweldig restaurant en nog veel meer. De eerste uitnodiging is klaar!

Sollicitatie

Goed, je hebt helemaal naar beneden gescrold. Dan is het nu tijd om te solliciteren als heftruckchauffeur. Druk meteen op de gele sollicitatieknop en plan via de bevestiging in de mail alvast jouw persoonlijke bel afspraak in! Handig he? Toch eerst een dringende vraag? Onze gegevens staan hieronder. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in