+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Goedbetaalde Heftruckchauffeur bij DHL Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 30 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,25 p/u

Vacatureomschrijving

Als heftruckchauffeur ben je zowel werkzaam op de heftruck als in de productie, aan afwisseling geen gebrek dus! Je rijdt pallets naar de juiste terminal en zorgt dat de pakketen op de goede manier worden gesorteerd. Naast de afwisselende diensten, heb je ook nog eens afwisselende diensten. Het is mogelijk om in de avonduren te werken of om in de nachten te werken, wat jij wil! De avonddienst is van 17.30 uur tot 1.00 uur en de nachtdienst start om 2.30 uur en eindigt om 8.00 uur.

Wij bieden:

- Een salaris van €12,50 exclusief mooie toeslagen ( € 16.25 Bruto per uur in de nacht dienst ) - Jij mag kiezen, nacht- of avonddienst! - Een baan waar je voor langere tijd aan de slag kunt - Werken met leuke collega's

Wij vragen:

Je bent minimaal 18 jaar oud, dit is nodig voor de (nachtelijke) werktijden. Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of je hebt ervaring als heftruckchauffeur. Daarnaast is het belangrijk dat je het niet erg vindt om in de avond- en/of nachtdienst te werken. Ook is het belangrijk dat jij het leuk vindt om werkzaam te zijn in de logistiek! Je bent minimaal 2 diensten per week beschikbaar.

Waar ga je werken:

Bij het grootste logistieke bedrijf ter wereld! DHL is het meest toonaangevende logistieke bedrijf van de wereld. Laten we DHL kort aan je voorstellen ; Je gaat werken in het magazijn in Zwolle, je kent het pand vast, het ontzettend grote pand in de wijk Hessenpoort in Zwolle. Hier worden dagelijks duizenden pakketten gesorteerd en gereed gemaakt voor de distributie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in