+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Zelfstandig werkend kok / sous-chef Steenwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Buitengoed Fredeshiem

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Stage / Vast contract
  • 2.234 - € 3.202 p/m

Vacature in het kort

In ons keukenteam op Buitengoed Fredeshiem zoeken we een nieuwe zelfstandig werkend kok. We zijn een enthousiast team dat houdt van ons vak. Samen zorgen we voor lekker eten, maar vinden ook tijd voor familie en vrienden belangrijk. We werken meestal 4 dagen per week, zo heb je meer vrije tijd. Onze werkdagen eindigen vroeg, dus je hebt 's avonds tijd voor jezelf. We gebruiken een handige app om te plannen, zodat iedereen kan aangeven wanneer ze willen werken. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Hey zelfstandig werkend kok! Naar jou zijn wij op zoek
Tenminste…. Als je de persoon bent die in ons team past.
Ons keukenteam is aan het ontwikkelen, we zijn gepassioneerd en vinden ons vak dan ook echt uitdagend. We snappen dat we soms iets langer door moeten als het nodig is maar gaan soms ook lekker wat eerder naar huis.
We werken met een team van 4 volwaardige koks en zijn op zoek naar 1 of misschien wel 2 nieuwe collega’s om onze passie mee te delen.
Over het algemeen werken we 38 uur per week verdeeld over 4 dagen. Hoe lekker is dat!
Mega late avonden die kennen wij (bijna) niet. Meestal ben je in het hoogseizoen tussen 21:00-22:00 uur klaar en in het laagseizoen is dit vaak niet veel later dan 20:00 uur.
Wij zijn gek op onze familie en vrienden en vinden het dus ook belangrijk dat we daar tijd voor hebben. Werken is leuk en doen we graag! Maar de balans moet goed zijn. Om deze reden werken we met een hele fijne plannings app zodat je aan kan geven wanneer je liever wel en wanneer liever niet werkt. Meestal willen wij allemaal graag werken, omdat we het zo graag doen. Want eerlijk, Horeca is toch de mooiste branche die er is!
We kunnen hier nog heel veel neerzetten maar bespreken dit graag met jou persoonlijk! Want persoonlijk dat zijn wij

Maar goed, wat voor bedrijf zijn wij? Best belangrijk om te weten natuurlijk.
Wij zijn Buitengoed Fredeshiem, een landgoed van 14ha. met een breed scala aan gasten. Zowel de Leisure als zakelijke gast komt ons landgoed bezoeken. Van vakantie, conferentie, uitvaart en huwelijk… (Bijna) alles komt bij ons voorbij.

Ons bedrijf is aan het groeien en we maken sprongen! Op dit moment bestaan we uit 35 hotelkamers, 7 banqueting zalen, een restaurant in het hotel, een pannenkoekenboerderij en vakantiehuizen. Het is veel, maar leuk! Daarnaast hebben wij de ambitie om te groeien en liggen de plannen klaar voor een compleet nieuw hotel!

Ben jij de gene die denkt in ons team te passen? Heb jij zin om te werken en wil je doorgroeien, of wil jij gewoon lekker werken en onderdeel zijn van een groeiende organisatie? Neem dan contact met ons via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. t.a.v. Edwin Polman (directeur) of Willem Mulder (Chef-Kok)
Wij hebben er nu zin in om je te ontmoeten!

Gevraagd

Wij verwachten dat je zelfstandig een keuken kunt draaien. Natuurlijk is onze chef-kok eindverantwoordelijk en zal hij zorgen dat je juist wordt ingewerkt.
Wel is het belangrijk dat onze keuken door blijft draaien op de dagen dat hij niet aanwezig is.

Uren

32 - 40 uur
We gaan graag in het gesprek over het aantal dagen en/of uren

Salaris

€ 2.234 - € 3.202 p/m
Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in