+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.

Storingsmonteur Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 5.100 p/m

Vacature in het kort

Heb je een passie voor techniek en hou je van sleutelen aan machines? Dan is de functie van Storingsmonteur perfect voor jou! Je gaat aan de slag met het onderhouden van installaties en het oplossen van storingen. Dit doe je in een afwisselende omgeving. Je krijgt een goed salaris en een kans om te groeien in je werk. Je werkt bij een groeiend bedrijf in de buurt. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je een passie voor techniek en heb je hier al ervaring in? Word je blij van het sleutelen aan machines? Ben je daarnaast flexibel, betrouwbaar en gemotiveerd? Als je deze drie vragen met een volmondige “Ja!!” hebt beantwoord, dan is deze functie van Storingsmonteur echt iets voor jou!

Als Storingsmonteur ga je je bezig houden met het onderhouden van de installaties en het oplossen van mogelijke storingen. Voor een salaris tot € 5.100, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding, kan jij aan de slag in een afwisselende en uitdagende functie bij een bedrijf in regio Terneuzen.

Wil je meer weten over deze leuke functie van Storingsmonteur? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een uitstekend salaris!
  • Een contract voor de lange termijn!
  • Uitdagende functie!!
  • Je gaat werken in omgeving Terneuzen!
Wie ben jij

Jij beschikt over genoeg technische kennis en bent enthousiast voor het oplossen van technische puzzels. Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn jouw tweede natuur, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende taken en uitdagingen. Met jouw gemotiveerde persoonlijkheid en proactieve houding ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan en het beste resultaat te leveren.

Wat ga je doen

Als Storingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het proactief onderhouden, analyseren en verbeteren van technische installaties. Je speelt een belangrijke rol in het oplossen van storingen, het uitvoeren van periodieke keuringen en controles, en het implementeren van onderhoudsmaatregelen. Door jouw technische expertise en probleemoplossend vermogen zorg je ervoor dat de installaties soepel blijven draaien en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien krijg je de kans om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen in een stimulerende omgeving die gericht is op groei en innovatie.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een groeiend bedrijf in omgeving Terneuzen. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de functie en het bedrijf!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in