+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tholen.
Laad meer vacatures

Monteur tuinkamers Tholen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 30 - € 40 p/u

Vacature in het kort

Als tuinkamer monteur ben je elke dag onderweg om prachtige tuinkamers te monteren. Je start je dag in de showroom en haalt daar je bus op vol gereedschap. Je werkt met zorg en maakt elke installatie uniek. Je bent het gezicht van het bedrijf en brengt de buitenwereld naar binnen voor klanten. Je krijgt de kans om creatief te zijn en in een hecht team te werken. Plus, je kunt kiezen of je als zelfstandige of in dienstverband werkt. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als tuinkamer monteur ben jij de ambassadeur van onze visie. Je vertrekt elke ochtend vanuit onze showroom en haalt de speciaal uitgeruste bedrijfsbus op. Gewapend met alle benodigde gereedschappen en materialen, ga je op pad naar onze klanten thuis om de tuinkamers te monteren. Met jouw technische vaardigheden en oog voor detail, zorg je ervoor dat elke tuinkamer perfect wordt geplaatst. Je werkt met precisie en efficiëntie, maar laat ook ruimte voor creativiteit, zodat elke installatie uniek is en past bij de wensen van onze klanten.

Als tuinkamer monteur fungeer je als het gezicht van het bedrijf. Elke dag begint met het vertrek vanuit de showroom en het ophalen van je speciaal uitgeruste bedrijfsbus. Uitgerust met alle nodige gereedschappen en materialen, ga je op weg naar de klanten om tuinkamers te monteren.

Met jouw technische bekwaamheid en aandacht voor detail, garandeer je dat elke tuinkamer perfect wordt geïnstalleerd. Je werkt met precisie en efficiëntie, maar behoudt ook ruimte voor creativiteit, waardoor elke installatie uniek is en voldoet aan de wensen van onze klanten.


Over het opdrachtgever

Dit bloeiende bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van schitterende tuinkamers van aluminium en hout. Samen met een team van enthousiaste vakmensen brengen ze de pracht van de buitenwereld naar binnen en creëren unieke ruimtes waar mensen in alle weersomstandigheden van kunnen genieten.


Wat wij jou bieden

Je gaat aan de slag in een stimulerende werkomgeving met een nauw verbonden team. Je krijgt de mogelijkheid om je creativiteit te uiten en dagelijks iets origineels te maken. Je hebt hier de mogelijkheid om zowel zelfstandig (ZZP) als in dienstverband te werken. Vanuit Actief Werkt! Techniek heb je één vast aanspreekpunt. Naast een goed uurtarief of salaris, krijg je ook wekelijks betaald! 


Wat vragen wij van je
  • We zijn op zoek naar een monteur met technische affiniteit en/of ervaring in montage (of iemand die bereid is dit te leren). 
  • Je bent een professional die trots is op zijn/haar werk en streeft naar perfectie.
  • Rijbewijs B is vereiste.
  • Gezien je veel particuliere klussen uitvoert, beheers je de Nederlandse taal. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in