+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

After Sales Engineer Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kranendonk Smart Robotics

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hoe ziet jouw dag eruit?

Terwijl je geniet van een vers kopje koffie, schakel je je laptop in. Je eerste taak? Het bestellen van reserveonderdelen die een klant dringend nodig heeft. Je duikt in de technische tekeningen en zet alles in gang voor een snelle levering.

Je pakt je calculator, nieuwsgierig naar de aanvragen van vandaag. Hoewel de taken bekend zijn, zorgen de details en variaties ervoor dat geen dag ooit hetzelfde aanvoelt. Je begint meteen met de kostencalculaties voor een paar nieuwe aanvragen. Cijfers en technische specificaties lijken bijna te dansen op je scherm, maar al snel verschijnen er overzichtelijke offertes die je kunt voorleggen aan klanten.

Na de lunch duik je in het systeem om een nieuwe order voor een onderhoudscontract van een klant in Japan te verwerken. Je controleert ook de voorraadniveaus van kritische onderdelen en plant de inkoop van deze onderdelen in.

Je dag eindigt met het bekijken van de laatste omzet- en budgetcijfers van de afdeling CSD. Met alles onder controle, weet je dat je morgen weer met een fijn gevoel kunt beginnen.

Wat kun je verwachten?

Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je het even niet weet.

Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen. Want groeien doe je samen!


Wat verwachten wij van de functie
  • Afgeronde technische opleiding of gelijkwaardige ervaring in een technisch veld
  • Sterke commerciële vaardigheden met een passie voor klanttevredenheid
  • Zelfstandige en ondernemende instelling
  • In staat zijn om te “schakelen” tussen uitvoering en engineering
  • Kennis van of ervaring met het ERP-systeem Ridder IQ en het CRM-systeem CAS is een pre
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift 
Bedrijfsprofiel

Wij zijn KRANENDONK

Traditioneel worden robots ingezet voor repetitieve taken, bij KRANENDONK maken we juist het tegenovergestelde mogelijk. Onze robotlijnen zijn ontworpen voor niet-repetitieve productie en gericht op industrieën waarbij producten nooit hetzelfde zijn. Dit opent een wereld van automatiseringsmogelijkheden voor fabrikanten.

Ons doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit en flexibiliteit door het inzetten van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Ons team van gedreven ingenieurs en technici werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met dochterondernemingen in Denemarken, Japan, China, Singapore en de VS. Sinds 1983 leveren we onze robotoplossingen aan klanten over de hele wereld. Als robottechnologiecentrum nemen wij verantwoordelijkheid voor engineering, implementatie en onderhoud van hoogwaardige robotoplossingen. Onze hardware en software worden geheel intern ontwikkeld, waardoor onze systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in productiefaciliteiten.

Wat bieden we jou?

Word jij onze nieuwe After Sales Engineer bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.


Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van After Sales Engineer kan je contact opnemen met John Takkebos 06-22701123 of per mail.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in