+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Medewerker Aftersales & Support Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Louwman Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.546 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Jouw rol

Wil jij klanten met een probleem of klacht over hun mobiliteitshulpmiddel weer tevreden maken? Treedt jij buiten de gebaande paden om tot een goede oplossing te komen? Dan is dit jouw baan!

Wat ga je doen?
Als Medewerker aftersales en support bij Auto op Maat in Den Bosch, is het jouw missie om vertragingen en uitdagingen die tijdens of na het proces opduiken op te lossen. Je doet dit met een glimlach en stelt onze klanten volledig tevreden. We hebben het hier over de echte puzzels, de situaties waar anderen vastlopen.

Een voorbeeld: Een klant komt bij ons met een omgebouwde auto die kuren vertoont en zelfs onze klantenservice kan het probleem niet achterhalen. Dat is het moment waarop jij ingeschakeld wordt! Met je scherpe analytische vaardigheden, technisch inzicht en creatieve denkwijze ga je aan de slag. In dit scenario werk je nauw samen met onze werkplaatschef om het probleem te ontcijferen. Wat blijkt? Er is een module kapot en helaas is deze niet meer verkrijgbaar bij de gebruikelijke bronnen. Maar jij hebt connecties en weet die ene, onvindbare module te lokaliseren. Het resultaat? De klant kan weer zorgeloos de weg op, met een glimlach die net zo groot is als die van jou. Klant gelukkig, jij gelukkig. Natuurlijk zorg je ervoor dat deze ontdekking en oplossing direct in onze processen worden vastgelegd, zodat toekomstige uitdagingen snel tot het verleden behoren. Continu blijven verbeteren. Daar staan we voor bij Louwman.

Naast dit soort uitdagingen sta je ook paraat voor garantiekwesties. Je informeert, adviseert, communiceert en administreert in rap tempo, waardoor onze processen als een geoliede machine blijven draaien. En alsof dat nog niet genoeg is, fungeer je ook als de reddende engel voor je collega’s op de afdeling Service & Support wanneer dat nodig is.

Wie ben jij?
Jij bent analytisch, ondernemend en creatief. Je bent je ervan bewust dat onze klanten voor hun mobiliteit afhankelijk zijn van hun aangepaste auto. Als deze stuk is kunnen ze niet even een andere auto lenen. Door dit bewustzijn ga je voor goed en snel resultaat. Daarnaast heeft onze ideale kandidaat:

  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Bijvoorbeeld als serviceadviseur of technisch klantenservicemedewerker;
  • hbo werk- en denkniveau;
  • affiniteit met mobiliteitshulpmiddelen en technische oplossingen. Je houdt je kennis op peil.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 2.546,- en € 3.500,- bruto per maand o.b.v. 38 uur;
  • een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
  • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • gunstige personeelsaankoopregelingen, denk aan private lease of korting op een fiets van fietsvoordeelshop.

Wil jij als Medewerker aftersales en support meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.800 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tim Verwerda via 06 2755 8061.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op voor de actuele vacatures.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tim Verwerda via 06 2755 8061.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in