+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Machineoperator (Tilburg) Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Justlogic

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.800 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Voor diverse toonaangevende productiebedrijven in Tilburg zijn wij op zoek naar machineoperators. Ook als je nog geen ervaring heb in de productie, maar dit wel graag wilt leren. Onze klanten werken in verschillende branches en maken diverse producten. Denk hieraan aan kunststof bloempotten, metalen auto-onderdelen, ondervloeren voor diverse ruimtes, drukwerk etc. Samen met jou kijken we waar jouw interesses liggen en welke vacatures daar het beste bij aansluit.

Onze klanten werken in een dagdienst, 2- en 3-ploegendienst, de ploegentoeslag ligt tussen de 1-10 en 20%. Omdat het altijd om banen gaat is waarbij je intern opgeleid wordt, zijn het functies voor vast en heb je dus baanzekerheid.

Wat ga je doen?
Als machineoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen en onderhouden van machines die worden gebruikt in het productieproces.

Een aantal van jouw taken:
– Machinebediening: je bent verantwoordelijk voor het starten, stoppen en bedienen van de machines volgens de vereiste instructies. Je zorgt ervoor dat de machines correct werken en dat de productie soepel verloopt.
– Instelling en aanpassing: je stelt de machines in op de juiste specificaties en maken eventuele aanpassingen aan de instellingen om ervoor te zorgen dat de machines optimaal presteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan snelheid, temperatuur, druk etc.
– Kwaliteitscontrole: je controleert regelmatig de kwaliteit van de geproduceerde goederen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de gestelde normen en specificaties. Je voert visuele inspecties uit, meet de producten en voert eventuele noodzakelijke aanpassingen of correcties uit.
– Onderhoud en probleemoplossing: je voert routinematig onderhoudstaken uit aan de machines, zoals smering, reiniging en kleine reparaties. Ook bewaak je de machines tijdens het productieproces en ben je verantwoordelijk voor het identificeren en oplossen van eventuele storingen, storingen of problemen die zich kunnen voordoen.

Wat krijg ervoor terug?
– Salaris afhankelijk van ervaring tussen de €2400-2800 ex toeslag.
– Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf met een informele en dynamische werkomgeving.
– Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
– Een gezellig team van collega’s met wie je samenwerkt om successen te behalen.
– Werken met geavanceerde machines en technieken.

Dus ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je er meer over weten? Solliciteer dan en we plannen een kennismakingsgesprek in.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in