+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

ANIOS psychiatrie volwassenen Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Planbare zorg voor niet-crisisgevoelige cliënten. Direct starten en 24 uur per week op zzp-basis werken in een centrum voor veerkracht en stabiliteit.


Jouw nieuwe baan

De focus binnen het cluster Planbare Zorg ligt vooral op zorg die overdag aangeboden wordt. Hier zie jij niet-crisisgevoelige cliënten. Onderdeel van dit cluster is het centrum voor veerkracht en stabiliteit. Dit centrum vult de ambulante zorg van deze zorggroep aan met verschillende intensief ambulante en klinische behandelpaden en modules.

Hier transdiagnostisch gewerkt aan herstel volgens de kaders van CHIME. Deze setting heeft een open en vrijwillig karakter. Het klinische aanbod is gericht op het bieden van herstel ondersteunen de zorg aan cliënten die vanwege een relatief ernstige verstoring in de psychische gezondheid, behoefte hebben aan een gestructureerde en veilige omgeving. In samenwerking met een psychiater, een verpleegkundig specialist, een ervaringsdeskundige en een 24-uurs team draag jij zorg voor kwalitatief goede zorg.

Aandacht en regie Om meer aandacht voor medewerkers te realiseren, is de aansturing van teams onlangs gewijzigd. Er zijn teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. De teamleider staat dichter bij de zorgprofessionals. Er is meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als arts. Bovendien ligt er nu meer regie bij teams en de teamleider.


Jouw nieuwe werkplek

Deze ggz-instelling organiseert de zorg direct rondom de cliënt en diens naasten. Samen met partners in het netwerk werkt zij aan betere toegankelijkheid van de ggz en kortere wachtlijsten. De komende jaren is het de uitdaging dienstverlening te ontschotten, samenwerking met partners te intensiveren en haar professionals meer ruimte te bieden bij hun ontwikkeling. Het omarmen van technologische- en (zorg)innovaties wordt gezien als een middel om dit doel te bereiken.


Wat breng je mee?

Een artsdiploma en een BIG-registratie. Het is belangrijk dat je een open houding hebt en goed benaderbaar bent. Je hebt een streepje voor als jij al werkervaring hebt binnen de geestelijke gezondheidszorg.


Arbeidsvoorwaarden

Samen met je nieuwe opdrachtgever kom je een uurtarief overeen. Je werkt 24 uur per week. Deze zzp-opdracht heeft geen exacte einddatum. Bij voorkeur start je zo snel mogelijk.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in