+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

ANIOS psychiatrie | HIC Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 5.848 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een gemotiveerde basisarts om een tijdelijk een positie in te vullen voor een AIOS die momenteel afwezig is. Doe waardevolle ervaring op!


Jouw nieuwe baan

De komende 6 maanden ga jij aan de slag op de High & Intensive Care (HIC) van een grote ggz-instelling in Breda. Hier vervang jij een AIOS die uitgevallen is. Op deze HIC worden cliënten die een psychiatrische crisis verkeren tijdelijk opgenomen. Tijdens deze intensieve behandeling staan rust en stabilisatie centraal. 

Eens in de 2 weken heb jij de mogelijkheid om deel te nemen aan ANIOS bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten ben je samen met een ervaren psychiater verdiepend of overstijgend bezig met het vak


Jouw nieuwe werkplek

Werken bij deze ggz-organisatie betekent werken in een divers en enthousiast team met één gemeenschappelijk doel; samen met de cliënt op weg naar herstel. Daarbij ligt de focus niet op de ziekte of beperkingen, maar op wat wél mogelijk is. De insteek is om cliënten daarbij zoveel mogelijk eigen regie te laten behouden en hun persoonlijke netwerk bij hun herstel te betrekken. Je gaat aan de slag in het gastvrije Brabant.

De behandeling is altijd gericht op herstel en hoop en is intensief. Er worden niet alleen medicijnen verstrekt of therapie gegeven. Nee, er wordt ook gewerkt aan het terug vinden van het plezier en de zin in het leven. Daar zetten jouw collega’s zich volledig voor in.


Wat breng je mee?

Als BIG-geregistreerde basisarts heb jij een gedreven, besluitvaardige en daadkrachtige instelling. Zelfstandig werken gaat jou goed af. Naar anderen heb je een open en communicatieve houding.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 32 tot 36 uur in de week en krijgt een tijdelijk contract voor de duur van 6 maanden. Jouw salaris is conform de cao ggz, FWG 65. Dit betekent een maximaal salaris van 5.848 euro per maand bij een fulltime werkweek. 


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in