+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Begeleider Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,94 - € 21,05 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Start het nieuwe jaar met een waardevolle baan in de gehandicaptenzorg! Als begeleider zorg je elke dag voor een lach op het gezicht van de clienten. Je werkt op verschillende plekken, dus elke dag is anders. Het mooie is dat je zelf bepaalt wanneer en hoeveel je werkt, waardoor je werk en privé goed kunt combineren. Je krijgt de kans om bij te leren en je vaardigheden te verbeteren. Dit is jouw kans om echt iets te betekenen voor anderen! Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij 2024 starten met een nieuwe, waardevolle baan? Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken in de gehandicaptenzorg? En woon je in (de omgeving) van Tilburg? Dan ben jij misschien wel de begeleider die wij zoeken!

wat bieden wij jou
  • Salaris volgens cao GHZ FWG 35: € 14,94 - € 21,05
  • Mogelijkheden tot bijscholing
  • Werken op diverse locaties in Tilburg en omgeving
  • Uren op contract mogelijk!
  • Bepaal zelf wanneer en hoe veel uur je wilt werken
wie ben jij

Als begeleider in de gehandicaptenzorg is de cliënt jouw nummer één! Je staat met een glimlach op de werkvloer en daarmee geef je de cliënten een veilig en vertrouwd gevoel. Je bent altijd vriendelijk naar de cliënten en naar je collega's. Jij staat voor ze klaar en ze kunnen op jou bouwen!
Verder vind je het geen probleem om op verschillende locaties te werken. Je bent flexibel en past je werkwijze gemakkelijk aan op de behoefte van de cliënt en de locatie.

  • Je bent opgeleid tot begeleider. Denk hierbij aan de opleidingen MMZ, begeleider specifieke doelgroepen, SPW, SHP, Social Work, Verzorgende IG of vergelijkbaar.
  • Je vindt het leuk om zowel verzorgende als begeleidende taken uit te voeren
wat ga je doen

Als begeleider in de gehandicaptenzorg is elke dag een verrassing! 's Ochtends weet je nog niet wat er op je afkomt. Maar één ding is zeker: je wilt ervoor zorgen dat de cliënten een fijne dag hebben. Of je nu op een groep met cliënten met lichte tot matige verstandelijke beperkingen staat, of bij cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Jij biedt de structuur en zorg die nodig is.

Je gaat als begeleider werken op verschillende woongroepen met diverse zorgvragen. De ene dag ben je druk in de weer met ADL-taken, de andere dag begeleid je met de handen op je rug. Jij houdt van die afwisseling en past je makkelijk aan.

En het beste deel? Jij hebt zelf de regie over je eigen rooster. Jij bepaalt wanneer en hoeveel uur je werkt. (Houd hierbij wel rekening met de diensttijden in de zorg). Hierdoor heb je een perfecte werk-privé balans. Zo ben jij je beste zelf!

  • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van zowel begeleidende als verzorgende taken
  • Je legt wensen en zorgvragen van cliënten vast in de zorgdossiers
waar ga je werken

Jij gaat als begeleider werken bij een mooie gehandicaptenorganisatie met verschillende woonvoorzieningen in Tilburg en omstreken. Hier draait alles om het welzijn en geluk van mensen met een (verstandelijke) beperking, autisme of hersenletsel.

Randstad wordt jouw werkgever. Je krijgt een vaste contactpersoon, pensioenopbouw, vakantiegeld en vakantiedagen. Plus, we hebben een ruim aanbod in cursussen en trainingen om jouw skills nog verder te boosten.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Bel ons of solliciteer via onderstaande knop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in