+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.

Begeleider gehandicaptenzorg - Omgeving Etten-Leur Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.766 - € 3.861 p/m

Vacature in het kort

Als begeleider in de gehandicaptenzorg help je clienten met dagelijkse taken en moedig je ze aan om te groeien. Je bent hun steun en zorgt dat ze zich goed voelen. Samen met je team geef je de beste zorg en maak je elke dag speciaal. In een levendige en warme omgeving in Brabant, waar iedereen elkaar steunt, krijg je de kans om dit te doen. Plus, geniet van heerlijke worstenbroodjes en Bossche bollen als extraatje. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als begeleider gehandicaptenzorg ondersteun en motiveer je cliënten bij het uitvoeren van taken die zij zelf kunnen doen. Soms betekent dit dat je zelf een stapje terug moet doen om hen ruimte te geven om te groeien. Geduld en doorzettingsvermogen zijn hierbij cruciaal, net als een stevige persoonlijkheid.

Je toewijding ligt bij het bieden van optimale zorg en ondersteuning aan cliënten met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen. Als hun steunpilaar zorg je ervoor dat zij zich altijd op hun gemak voelen en hun emoties kunnen uiten. Samen met je collega's streef je ernaar om elke dag de best mogelijke zorg te bieden en een glimlach op hun gezicht te toveren.


Functie eisen

Als begeleider gehandicaptenzorg pas je perfect in het teams dankzij jouw grote liefde en passie voor de zorg. Je legt gemakkelijk verbindingen met collega's en cliënten en bent veerkrachtig, zelfs tijdens uitdagende momenten. Ook belangrijk is dat:

  • Je minimaal een afgeronde mbo-opleiding hebt in maatschappelijk werk, verzorgende IG of verpleegkundige niveau 3 of 4;
  • Je beschikbaar bent voor minimaal 24 uur per week, meer uren in overleg;
  • Je flexibel bent in werktijden, inclusief weekenddiensten;
  • Je enige werkervaring hebt opgedaan.

Ben je enthousiast om deze rol snel te vervullen? Neem dan telefonisch contact via +31 6 13 03 01 49, stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of solliciteer direct. Spreken we elkaar snel?


Over het bedrijf

Levendig, gastvrij en warm; deze woorden typeren de sfeer en omgeving waarin je terechtkomt. Je gaat aan de slag in het bruisende Brabant, waar de nuchtere mentaliteit "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg" vaak te horen is. En laten we vooral de heerlijke worstenbroodjes en Bossche bollen niet vergeten, die jullie regelmatig als beloning krijgen voor jullie inzet! Maar bovenal betreed je een omgeving waar je met open armen wordt ontvangen en waar iedereen elkaar steunt en bijstaat.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Begeleider gehandicaptenzorg - Omgeving Etten-Leur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in