+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Teamleider gehandicaptenzorg Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Teamleider gehandicaptenzorg Tilburg.

Ben jij een ambitieuze persoonlijk begeleider die klaar is voor de volgende stap in je carrière?


Hoe maak jij het verschil?

Ben jij een ambitieuze persoonlijk begeleider die klaar is voor de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een gepassioneerde teamleider in de zorg die ons team kan inspireren en begeleiden naar succes. Als teamleider bij onze locatie heb je veelzijdige en uitdagende werkzaamheden. Zo ben je het ene momenten bezig met het ondernemen van diverse activiteiten met bewoners en het andere moment beantwoord jij een vraag van de medewerker.

Vind jij het leuk om mensen te verbinden? Ben jij vanuit nature een leidinggevende?

Heb jij ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Dan zoeken wij jou!

Als meewerkend teamleider geef je leiding aan een team van (persoonlijk) begeleiders, werkzaam op de woning. Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit in de zorg en de verdere ontwikkelingen daarvan. Je coördineert de zorgverlening en voert het beleid uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor werkoverleggen. 

Naast deze leidinggevende taken werk je ook zelf mee op de woning! Hierdoor ken je de bewoners goed en weet je hoe de collega’s in hun werk zijn. Je kan daardoor als teamleider echt de kwaliteit van de zorg verbeteren! Je staat dicht bij de collega’s, de bewoners en ouders/verwanten en werkt samen. Jij weet daardoor wat belangrijk voor hen is.



Gevraagd

Het welzijn van onze bewoners staat bij jou voorop. De bewoners hebben een matig tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperkingen. Dit is doelgroep die bij jou past en waar jij 100% voor wilt gaan. Jij accepteert, respecteert en kijkt samen met de bewoners naar mogelijkheden. De visie is dat de bewoners een fijne en zinvolle dag hebben gehad.  Rust en duidelijkheid helpt de bewoners om de dag op een fijne manier te beleven. Daarom is bij de bewoners structuur en regelmaat in de dag belangrijk, zowel doordeweeks als in het weekend. Hiervoor ben jij samen met het team verantwoordelijk voor. Je bent een betrokken persoon betrekt ouders en verwanten nauw in elk proces en zorgt voor een warme en veilige omgeving. En jij weet hoe je de sfeer en gezelligheid in huis brengt. 

Als meewerkend teamleider ben jij sterk in sociale contacten en los jij problemen in korte tijd op. Je kan goed zelfstandig en met het team werken. Je stuurt daarbij op budget, maak je roosters of roosterpatronen en houd je da administratie bij.

Jij hebt een minimaal afgeronde zorg gerelateerde opleiding op mbo-4 niveau, zoals SPH, MMZ4 of verpleegkunde en staat open om ADL handelingen te verrichten. Daarnaast heb je managementopleiding gevolgd of ben je bereid om deze te gaan volgen. Ben jij klaar voor de volgende stap? En wil hierbij een steentje bij te dragen? Solliciteer dan hier.



Aanbod

Een veelzijdige werkplek waarbij jij verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen op de woning. In deze afwisselende baan hoef jij je geen dag te vervelen. Jij krijg een vaste baan voor 28 à 36 uur per week. Het salaris wordt afgestemd op jouw opleiding en ervaring. Ook bieden wij veel mogelijkheden denk hierbij aan neventaken en scholingsmogelijkheden. De kennis van de LACCS-methode is een pré, anders de bereidheid om je de LACCS-methode eigen te maken.



Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever werken we allemaal vanuit een sterke, gedeelde visie aan één missie. Hier willen wij dat mensen met een beperking het gewone leven ervaren. Met alles wat daarbij hoort: een menswaardige leefomgeving, sociale contacten, betekenisvol(le) werk/daginvulling en ruimte om zelf keuzes te maken.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in