+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Strategic Sourcing Manager Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 34 - 38 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van zorgverzekeringen bij een toonaangevende organisatie die streeft naar innovatieve en klantvriendelijke zorgoplossingen. Als Strategic Sourcing Manager speel je een cruciale rol in het realiseren van toegankelijke en betaalbare zorg. Je ontwikkelt en implementeert een bedrijfsbrede sourcingstrategie, waarbij je de optimale mix tussen uitbesteden en zelf doen bepaalt. Een unieke kans om bij te dragen aan de zorg van morgen. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

CZ heeft de ambitie om de meest waardevolle, innovatieve en begeleidende zorgverzekeraar van Nederland te zijn! Daarom werken wij voortdurend aan onze dienstverlening: efficiënter, klantvriendelijker en 24x7. Onze dienstverlening wordt dan ook steeds meer volledig digitaal afgehandeld. Dit is nodig om onze strategische doelen te realiseren: toegang bieden tot zorg die nodig is, tegen een betaalbare en concurrerende premie. De CZ Data & IT organisatie is volop in beweging om deze doelen te realiseren en onze klant- en marktgerichtheid verder te verbeteren.

Als Strategic Sourcing Manager bij CZ, zorg je voor de optimale sourcingmix tussen ‘uitbesteden’ en ‘zelf doen’. Daarmee draag je bij aan de CZ doelen van toegankelijke en betaalbare zorg. De Strategic Sourcing Manager selecteert de best passende wijze van sourcen van bedrijfsactiviteiten. Daarnaast geeft de Strategic Sourcing Manager kaders en richtlijnen mee aan de IT uitvoeringsorganisatie, Concern Inkoop en Leveranciersmanagement om de gekozen wijze van sourcen te implementeren, exploiteren en evalueren.

Als Strategic sourcing manager van CZ pak je de volgende zaken aan.

- Je ontwikkelt en onderhoudt een bedrijfsbrede CZ Sourcingstrategie, op basis van de CZ bedrijfsstrategie;
- Op basis van deze visie op Sourcing, geef je planmatig handen en voeten aan partnerships;
- Je draagt zorg voor eenduidige sourcingskaders en richtlijnen voor de CZ  organisatie, overeenkomstig DNB richtlijnen, good practices en wet- en regelgeving.
- Je geeft gevraagd en ongevraagd ondersteuning aan IT en business, Concern Inkoop en Leveranciersmanagers bij het uitvoeren van activiteiten in het sourcingdomein, bijvoorbeeld bij het opstellen van een sourcingstrategie per domein, het toepassen van de kaders en richtlijnen of het uitvoeren en implementeren van grote (externe) sourcingtrajecten.
- Je borgt activiteiten die volgen uit de sourcingstrategie in het CZ Portfolioproces, om zo de sourcingstrategie daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.
- Je bent overall aanspreekpunt voor strategische sourcing naar in- en externe toezichthouders en verzorgt de overall CZ rapportage naar deze toezichthouders.

Het Quality management team binnen het CIO Office zorgt voor een betrouwbare inzage in de prestaties, processen, financiën en risico’s van de multidisciplinaire teams. Op basis van de informatie vindt sturing, beheersing en bewaking van prestaties, kosten en risico's plaats en wordt een kwaliteitsimpuls gegeven aan de besluit- en beleidsvorming. Het Quality Management team bestaat uit de subteams Sourcing, Control & Reporting en Quality Assurance.


Gevraagd

- Je beschikt over een WO werk- en denkniveau.
- Je hebt ruime ervaring in het opstellen van een bedrijfsbreed sourcingbeleid en de vertaling naar een bedrijfsbrede sourcingstrategie, met behulp van gangbare sourcingmethoden.
- Je hebt meerdere jaren ervaring in het schakelen met verschillende stakeholders zoals strategische partners, bestuur, management, inkoop, juridische zaken, HRM en Enterprise Architectuur.
- Je beschikt over up-to-date kennis van relevante wetgeving, toezichthouders, good practices en andere risicobeheersingsmaatregelen in de financiële sector.
- Je hebt ruime ervaring met sourcingstrajecten en beschikt over een heldere visie met betrekking tot het gebruik van standaard platformen en marktoplossingen, liefst in de financiële sector.
- Je hebt eerder ervaring opgedaan met het implementeren en besturen van gangbare sourcingopties, waaronder in-house, co-sourcing en outsourcing.
- Je beschikt over visie op het gebied van Sourcing management, coachend vermogen en een flinke portie organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, initiatief en resultaatgerichtheid.
- Je bent als netwerker in staat om op de gewenste niveaus binnen en buiten CZ snel een breed netwerk op te bouwen en te onderhouden.


Aanbod

  • Focus op opleiding en ontwikkeling

    Binnen CZ krijg je wekelijks ruimte om je te verdiepen in je vak om zo te werken aan je eigen ontwikkeling.

  • Flexibel werken

    Jij bepaalt waar en wanneer je werkt om zo de beste werk-prive balans te bieden. Natuurlijk wel zo dat je ook nog bereikbaar bent voor je team.

  • Keuzesysteem arbeidsvoorwaarden

    Ieder mens is anders dus jij bepaalt welke arbeidsvoorwaarden voor jou het best passen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in