+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Voorman kabels en leidingen omgeving Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Infra HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B), Auto aanhanger (BE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als voorman kabelwerken ben je belangrijk in ons team. Je leidt de ploegen buiten en zorgt dat het werk goed gebeurt. Je werkt aan het leggen van kabels en zorgt dat iedereen veilig werkt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega's en klanten. Ook regel je het werk en zorg je dat alles op tijd klaar is. Je werkt samen met de uitvoerder om het project goed te laten verlopen. Dit is een kans om in een team te werken en buiten actief te zijn. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als voorman kabelwerken ben jij onze spin in het web, dé schakel tussen binnen en buiten. Je begeleidt en stuurt de ploegen buiten aan, ongeveer 10 medewerkers in totaal. Je draagt zorg voor de realisatie van het uitzetten en aanleggen van kabel tracés. Daarnaast hou je toezicht en werk je conform veiligheidseisen en (werk)afspraken van ons en onze opdrachtgevers.
Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Jij bent het eerste aanspreekpunt zowel voor medewerkers als opdrachtgevers. Je zorgt voor een goede werkverdeling en geeft instructies aan de medewerkers over de te verrichten werkzaamheden. Je zorgt voor tijdige levering materialen, voor een zorgvuldige administratie omtrent uren- en productielijsten. Je houdt meer- en minderwerk goed bij. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en leveranciers. De voortgang van het project, op effectieve wijze, dat is jouw missie!
In deze functie werk je nauw samen met de (hoofd) uitvoerder.

Gevraagd

Wij vinden het belangrijk dat je een echt no nonsens aanpakker bent. Een natuurlijk leider die zelf ook nog graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt ervaring in de Infra en bent toe aan de volgende stap in je loopbaan. Je bent een zelfstandig werkend persoon die het belang van teamwork goed kent en niet uit het oog verliest. Je bent een harde werker, een doortastend persoon, met passie voor de Infratechniek.

Wat vragen we van jou?
Om te functie van voorman kabelwerken goed te kunnen uitoefenen ben je in ieder geval in het bezit van een:
  • Diploma (voorman)kabelwerken
  • VCA-certificaat
  • Veilig Werken Langs de Weg
  • Rijbewijs B-E
Wanneer je deze certificaten(nog) niet in bezit hebt, ze verlopen zijn maar ze wel (opnieuw) wil halen, dan ben je welkom om te reageren!

Verder vragen we…
Naast certificaten of diploma's zijn er nog een aantal zaken die wij belangrijk vinden om deze functie goed te kunnen vervullen.
  • Een VMBO werk- en denkniveau
  • Een aantal jaar relevante werkervaring in de Infratechniek
  • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden
  • Een goede basis omtrent administratieve vaardigheden
  • Uitstekende vaardigheden op het gebied van tekeninglezen
  • Natuurlijk overwicht, een praktisch leider die met respect en kennis zijn rol als voorman weet te vervullen.


Salaris

Salaris in overleg en op indicatie. Geldende CAO is Bouw & Infra. Salaris mede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Bedrijfsomschrijving

Wie zijn wij?

Onze opdrachtgever is een solide aannemer in het Brabantse land. Er werken ongeveer 35 medewerkers en het merendeel van deze medewerkers is al zeer lang werkzaam bij onze organisatie. Verloop kennen ze bijna niet! Een hechte club zonder poeha. Doen waar ze voor staan en dat doen ze al ontzettend lang. Een informele en gemoedelijke werksfeer. Een veilig werkklimaat waar je kunt delen vindt men erg belangrijk. Er is altijd ruimte om te leren en te ontwikkelen, maar er wordt wel een 100% inzet verwacht. Nuchter, echte Brabanders waar ze naast hard werken ook gewoon houden van de Brabantse gezelligheid. We zijn al een tijdje op zoek naar de juiste persoon voor deze functie en hebben enorm veel zin om samen met jou dit avontuur aan te gaan. We verwelkomen je dan ook heel graag in ons team.

INFRA HRM

Infra HRM is een bedrijf opgericht om hét verschil te maken in de wereld van HRM, Recruitment en Infratechniek. Een klein bedrijf, korte lijnen en veel persoonlijke aandacht. Infra HRM werkt samen met gerenommeerde met zorg uitgekozen opdrachtgevers. Aannemers die samen met jou aan de toekomst willen bouwen. Daar zijn we namelijk het meest van overtuigd, we moeten het samen doen! Werken bij opdrachtgevers van Infra HRM is kiezen voor een toekomst voor jou, voor ons en voor de hele maatschappij
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in