+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Projectleider Maatschappelijk gevoelige voorziening Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.899 - € 7.770 p/m

Vacature in het kort

Tilburg is op zoek naar een Projectleider Maatschappelijk gevoelige voorziening om de haalbaarheid van een faciliteit voor diverse doelgroepen, waaronder asielzoekers, studenten en arbeidsmigranten, te onderzoeken en realiseren. Dit initiatief is cruciaal voor het bieden van passende huisvesting en het stimuleren van integratie. De rol vereist ervaring in politiek-bestuurlijke processen en projectmanagement, evenals het vermogen om creatieve oplossingen te vinden. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Tilburg onderzoekt momenteel de haalbaarheid van het creëren van een tijdelijke of permanente faciliteit binnen haar grenzen voor asielzoekers. Bij voorkeur wordt deze uitdaging gecombineerd met andere urgente huisvestingsvraagstukken. We streven ernaar om geschikte locaties te vinden waar we niet alleen asielzoekers kunnen onderbrengen, maar ook andere doelgroepen zoals studenten, arbeidsmigranten, spoedzoekers, enzovoort. Dit initiatief is van belang om verschillende woongroepen een passende plek te bieden en om de integratie te stimuleren. Een eerste verkenning heeft enkele potentiële locaties geïdentificeerd. Deze willen we nu verder onderzoeken op aspecten zoals ruimtelijke, procedurele en financiële haalbaarheid. Na een definitieve beslissing door het college zal in een volgende fase concrete invulling worden gegeven aan de realisatie van een of meerdere locaties.


Functie eisen
  •  Je hebt ruime ervaring met politiek, bestuurlijke processen in een bestuurlijk complex speelveld; 
  •  Je beschikt over een HBO/ WO werk- en denkniveau met projectmanagement, bij voorkeur in het ruimtelijk domein; je hebt aantoonbaar ervaring met het realiseren van  maatschappelijk gevoelige opgaven;
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, hebt een goede pen en draait je hand er niet voor om om voor een groep te staan die de plannen van de gemeente niet omarmt
  • Je kunt denken in scenario’s en bent gewend te zoeken naar creatieve en innovatieve oplossingen om het onmogelijke mogelijk te maken;
  • Je bent stressbestendig en mentaal in staat een opgave met maatschappelijke impact te managen;
  • Ervaring of een netwerk binnen de Tilburgse werkomgeving en het maatschappelijk werkveld (bijv. COA) is een pré. 
Over het bedrijf

Maandag® is de partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen deze domeinen staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ben jij toe aan een uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Of laat een reactie achter bij Joris Peeters via 06-82855906 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Maatschappelijk gevoelige voorziening die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in