+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Financial Controller Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 34 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van financiële data bij een van Nederlands grootste zorgverzekeraars. Als Financial Controller bij CZ, werk je in een team van 8 vakspecialisten in een open, collegiale sfeer waar ruimte is voor humor en hard werken. Je speelt een cruciale rol in het leveren van financiële administratie en rapportages, en adviseert op basis van datagedreven inzichten. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij interesse in het doorgronden van informatie en ben jij iemand die makkelijk verbinding legt en veranderingen kan aanjagen? Word Financial Controller bij CZ.

CZ is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Samen met onze 2.600 collega’s zorgen wij ervoor dat onze ruim 4 miljoen verzekerden de beste zorg ontvangen. Dit brengt enorme hoeveelheden financiële data met zich mee. Toezichthouders vragen steeds meer informatie en zekerheid van zorgverzekeraars. Dat maakt dat het maken van rapportages steeds complexer wordt. Daarnaast is er een grote behoefte om sneller te rapporteren en dat heeft gevolgen voor de administratie en controle van CZ. De uitdaging is om te laten zien dat we aantoonbaar ‘in control’ zijn, en dat zo efficiënt mogelijk doen.

Binnen de divisie Financiën is de afdeling "Service Center Financiën" gepositioneerd. Het SCF wordt gevormd door diverse teams met elk hun eigen aandachtsgebied. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het leveren van de complete financiële administratie en verantwoordingsrapportages voor CZ . Samen met je team verzorg je periodieke rapportages, maak je analyses en adviseer je management en directie. Je werkt datagedreven en houdt rekening met de mogelijkheden van nieuwe technologieën. Collega’s krijgen van jou antwoord op vragen over cijfer- en procesmatige zaken. Daarnaast help je de business proactief in het spotten van kansen en verbeterpotentieel. Je ondersteunt bij het opstellen van de vraag en bent in staat om die te vertalen in oplossingsrichtingen en heldere adviezen. Uiteindelijk toets je ook of de ingezette maatregelen leiden tot het beoogde resultaat. Jij weet jouw collega’s mee te nemen in deze ontwikkelingen en kan op die manier veranderingen mee aanjagen.

Het team bestaat uit 8 vakspecialisten waarbinnen een open, collegiale sfeer heerst, waar ruimte is voor humor maar waar ook hard wordt gewerkt. Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied en participeert in projecten. Als Financial Controller ben je ons financiële geweten en zet je jouw expertise in om het team naar een hoger niveau te tillen. We vinden het fijn om elkaar op kantoor te ontmoeten maar werken ook ongeveer 50% van de werktijd thuis. Voor dit team zoeken wij een enthousiaste Financial Controller.


Gevraagd

Je beschikt over een WO- dan wel Hbo-opleiding zoals bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfskunde;

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening;

Jij bent analytisch en doorgrondend, communicatief vaardig, geeft gevraagd en ongevraagd advies en kan het hoofd boven water houden in stressvolle situaties;

In het kader van datagedreven werken, beschik je over gevorderde Excel-vaardigheden en ben je handig in het gebruik van rapportagetools, zoals PowerBI.


Aanbod

  • Sabbatical

    Drie maanden vrij tegen 40% doorbetaling van je salaris

  • Goede werk privé balans

    Hybride werken met thuiswerkregeling

  • Ontwikkelmogelijkheden

    Keuze uit ruim aanbod opleidingen en trainingen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in