+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Schilder Teamleider Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een team waar kwaliteit en plezier voorop staan. Als teamleider zorg je dat iedereen met een lach aan het werk gaat. Je taken zijn het coördineren van werk, goede communicatie en het vinden van manieren om nog beter te worden. We bieden een goed salaris en kijken samen naar hoe jij wilt groeien in je werk. Ook kun je punten verdienen voor leuke cadeaus en uitjes. Onze jaarlijkse barbecues en borrels maken het team compleet. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je taken omvatten het coördineren van werkzaamheden, het nakomen van afspraken en het bevorderen van heldere en prettige communicatie, zowel met klanten als met collega's. Dankzij jou gaan je teamleden elke dag met plezier en vertrouwen aan het werk. Je zorgt voor de hoogste kwaliteit bij de voltooiing van projecten en je identificeert mogelijkheden voor verbetering en innovatie.


Ben jij het?

Als ervaren schilder heb je niet alleen een grondig begrip van het werk, maar ben je ook bereid om indien nodig bij te springen. Als teamleider beschik je over uitstekende sociale vaardigheden, waardoor je effectief en duidelijk kunt communiceren met alle betrokkenen. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs.


Wat wij bieden

We bieden een salaris dat overeenkomt met jouw ervaring als schilder en als leider. Je kunt kiezen voor wekelijkse of vierwekelijkse betaling en de pensioensregeling selecteren die het beste bij je past. Bij een prettige samenwerking ligt een vast dienstverband binnen handbereik. Je kunt rekenen op oprechte interesse en ondersteuning in jouw professionele groei en ontwikkeling. We bieden mogelijkheden om te leren en te groeien, en we blijven regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat en het beste uit jezelf haalt. Bovendien verdien je bij elk gewerkt uur punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschappen. Uiteraard kijken wij, samen met je collega's, uit naar je aanwezigheid tijdens onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Al meer dan tien jaar voert ons team van vakmensen zowel binnen als buiten onderhoudswerkzaamheden uit. Ons streven naar een perfect eindresultaat staat centraal bij elk project, waarbij we luisteren naar en adviseren van onze klanten. Onze mensen zorgen ervoor dat de projecten vlekkeloos verlopen. Denk je dat je een goede aanvulling zou zijn op ons team? Neem dan snel contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in