+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Twello.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider (Twello) Twello

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Goodijk Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als werkvoorbereider speel je een belangrijke rol in de voorbereiding van verschillende bouwprojecten. Je werkt aan projecten voor verschillende soorten klanten, zoals woningcorporaties en zorginstellingen. Je taken zijn heel divers, van het maken van plannen tot het bestellen van materialen. Je praat veel met de mensen die meewerken aan het project en zorgt dat iedereen weet wat er moet gebeuren. Je bent echt betrokken bij het werk en helpt graag anderen. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als werkvoorbereider heb je een afwisselende baan. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van bouwwerkzaamheden. En die kunnen binnen deze functie uiteenlopen van projecten voor woningcorporaties, zorginstellingen en particulieren. Heel allround dus! Je takenpakket bestaat o.a. uit: het schrijven van projectplannen, het bewaken van de planning, het bestellen van materialen, de projectadministratie en regelmatig overleg met uitvoerende partijen. Je hebt passie voor je vak en denkt graag mee over elke stap binnen de uitvoering. Daarnaast kan je goed communiceren met alle aangehaakte partijen. Mensen komen graag bij jou voor advies en updates over de stand van zaken.



Gevraagd

Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan het werk bij een echt familiebedrijf: een allround onderneming in de bouw, service, vastgoed en zorg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gelderland en is goed bereikbaar vanuit de omgeving van Arnhem en Deventer. Als je bouwlocaties bezoekt vanuit je rol als Werkvoorbereider, bevinden zich deze altijd binnen een uur rijden vanaf je werklocatie.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk speerpunt binnen het bedrijf. Er wordt niet alleen gekeken naar je kwaliteiten op papier, maar ook naar de persoon achter het cv en naar je ambitie. Het belangrijkste is dat je bij het team past en de drive hebt om te groeien binnen je vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in