+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

(Junior) werkvoorbereider Uden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ruvo Water- & Warmtetechniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Na een intensieve inwerkperiode ga jij je richten op het voorbereiden, regelen en organiseren van allerlei W- projecten, zowel klein als groot maar altijd innovatief, duurzaam en doordacht. Je bereidt deze projecten (samen met je collega’s Sandra en Rens) voor, maakt offertes, verzorgt een deel van de planning en hebt dagelijks contact met opdrachtgevers en monteurs. Daarnaast help je klanten aan de balie, maak je bestellingen klaar en zorg je voor het laden en lossen in het magazijn.



Gevraagd

Voor deze brede en interessante groeifunctie denken wij aan een enthousiaste en flexibel ingestelde kandidaat of kandidate met een opleiding installatietechniek en (enige) stage- of werkervaring bij een installatiebedrijf. Je bent praktisch ingesteld, leergierig en bent service- en klantgericht. Ook pas afgestudeerde kandidaten of installatiemonteurs met een gezonde ambitie nodigen wij van harte uit om te reageren.



Aanbod

RUVO Water- & Warmtetechniek heeft je natuurlijk ook veel te bieden: een afwisselende functie met interessante doorgroeimogelijkheden bij een gespecialiseerd installatiebedrijf dat echt het verschil maakt! Je krijgt een prima salaris en een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Wil je 4 dagen werken of juist extra overuren maken; geen probleem!



Bedrijfsomschrijving


RUVO WATER- & WARMTETECHNIEK is al sinds 1994 een bekend gezicht in Uden en omstreken. Dit informele Brabantse installatiebedrijf is hét aanspreekpunt in de regio voor advies, montage en onderhoud van cv en klimaatinstallaties voor de particuliere, agrarische en industriële sector. Het is de installateur (met servicebalie) die liever klein en betrokken blijft, dan groot en onpersoonlijk. Korte lijnen, snel schakelen en met een hoge servicegraad.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in