+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Modelleur Houtbouw Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Modelleur Houtbouw aan het maken van tekeningen voor houten woningen. Je helpt mee om duurzaam bouwen in Nederland te bevorderen. Je werkt met een team aan het maken van gedetailleerde tekeningen in het programma Tekla. Deze tekeningen zijn belangrijk voor de bouw. Je zorgt dat alles goed past. Ook denk je mee over hoe het bedrijf beter kan worden. Je leert en groeit door trainingen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie als Modelleur Houtbouw ga je aan de slag met het modelleren van houten modulaire woningen voor heel Nederland. Samen met gedreven collega’s werk je mee om het duurzaam bouwen in Nederland op de kaart te zetten. Ben jij klaar voor een nieuwe stap en ambieer je om bij te dragen aan en stukje groener Nederland? Solliciteer hieronder!


Wat ga je doen?

Als Modelleur Houtbouw ben je als onderdeel van het projectteam voornamelijk verantwoordelijk voor het opstellen van technische tekeningen die onmisbaar zijn voor het gehele productieproces. Deze maak en controleer je voornamelijk in het tekenprogramma Tekla. Dankzij jouw gedetailleerde tekeningen & technisch inzicht kunnen de timmermannen zonder problemen de constructies afwerken. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alles perfect past. Door de kennis en expertise die in het projectteam aanwezig is weet je precies wat er voor nodig is om het proces van tekening naar oplevering zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast jouw hedendaagse werkzaamheden denk je mee over hoe je dit modulaire houtbouw bedrijf de grootste van Nederland kunt maken.


Jouw werkzaamheden
  • Het verzorgen van (technisch) tekenwerk ten behoeve van modulaire houtbouw projecten door heel Nederland;
  • Modelleren in het softwareprogramma Tekla;
  • Samenwerken in een team van gedreven vakmensen;
  • Het volgen van en deelnemen aan trainingen om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Meedenken over verbeteringen van de organisatie met betrekking tot duurzaam bouwen.


Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding bouwkunde en/of architectuur of engineering.
  • Bij voorkeur heb je (stage)ervaring met het tekenprogramma Tekla.
  • Affiniteit met modulaire bouw;
  • Jij bent een vakman of -vrouw en een teamplayer. Je werkt efficiënt, nauwkeurig en consequent.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een zelfstandige en flexibele werkhouding en bent trots op wat je (samen met het team) neer weet te zetten.
  • Je spreekt goed Nederlands en/of Engels


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever laat zien dat de constructie van gebouwen zowel efficiënter als milieuvriendelijker kan. Met al meer dan 30 jaar ervaring in de prefab houtbouw hebben ze al een enorme bijdrage geleverd aan vernieuwing en verduurzaming binnen deze groeiende sector. De opdrachtgever is een echte specialist op het gebied van houtbouw wat écht de toekomst wordt in zowel Nederlands als het buitenland. Met een team van meer dat 150+ collega's behoor je tot deze groep van gepassioneerde houtbouwers. Op jaarbasis worden er ruim 1000 zowel tijdelijke als permanente woningen geproduceerd. De modulaire woningen, die door bijna heel Nederland getransporteerd worden, zijn bijna volledig afgewerkt wanneer ze de productiehal verlaten. Hoe gaat is het om jouw eigen modelleerwerk tot realiteit zien te komen in de timmerfabriek?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in