+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

HR Projectmanager Inleen / Flex Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CSU

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
CSU

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.200 - € 5.900 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van grootschalige werving en maak het verschil met jouw expertise in flex- en inleenkrachten. Werk samen met toonaangevende bedrijven in de schoonmaak- en zorgsector. Deze unieke rol biedt je de kans om een nieuwe specialisatie te vormen en de inleenprocessen te optimaliseren. Geniet van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak of mobiliteitsbudget, de mogelijkheid tot thuiswerken, en een uitgebreid pakket aan kortingen en voorzieningen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Plaats: Uden / Hybride
Uren: 32  per week

Heb jij veel kennis van en ervaring met flex- en inleenkrachten? Haal je energie uit het opbouwen van stevige, duurzame relaties en samenwerken met (externe en interne) stakeholders? En zijn aanjagen en koersen jouw middle names? Dan is jouw talent bij ons heel welkom én aan het juiste adres. De projectmanager grootschalige werving en proces expert recruitment worden je directe collega’s. De recruitment manager van Total Care stuurt het team aan. In deze functie ben je, net als je directe collega's vanuit Total Care werkzaam voor onze bedrijven CSU, Tzorg en Zizo.   

De functie HR-projectmanager binnen Total Care is niet nieuw, de specialisatie binnen deze functie: ‘inleen en flexkrachten’, is wél nieuw. Aan jou om deze functie vorm te geven. Jij weet de processen, administratie en automatisering rondom het inlenen via uitzendbureaus zo optimaal mogelijk in te richten. Deze processen door ontwikkelen? Graag! Bovendien zorg jij ervoor dat wij samen werken met uitzendbureaus die aan onze normen en eisen voldoen. Dankzij jouw gevoel en verstand, én omdat je controles uitvoert op de naleving van procedures.

Als je denkt aan het professionaliseren van het thema ‘inleen’ binnen Total Care, dan denk je aan jou. Daar zorg jij voor met je stevige persoonlijkheid. Jij weet veranderingen in gang te zetten. Je draait je hand er niet voor om op alle niveaus te overtuigend en helder te communiceren. Jij maakt verbinding met de operatie, met management/directie, met onze inkoopafdeling en met externe partners (uitzendbureaus). Je analyseert omzetoverzichten en voorziet betrokkenen van waardevolle adviezen. Bij voorkeur heb je ervaring met het implementeren of aanpassen van bedrijfsprocessen n.a.v. relevante wet- en regelgeving op het gebied van inhuur en uitzenden zoals Waadi, uitzend cao, inlenersbeloning, de WAB en WAV.


Jij staat voorop

Dit krijg jij als HR projectmanager inleen en flex: 

  • Verdien tussen €4200,- en €5900,- per maand op basis van een fulltimecontract. Krijg ook 8% vakantiegeld, 2,5% keuzebudget, een waarderingstantième tot 6% én een targettantième tot 10%. 
  • Een auto van de zaak of mobiliteitsbudget.  
  • De mogelijkheid tot thuiswerken. Je krijgt daarvoor alle benodigde middelen: laptop, telefoon, thuiswerkwerkplek.  
  • Werk je fulltime, dan krijg je 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen. 
  • Voor later wacht je een prima pensioen bij Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. 
  • Ons programma “Fris in je werk” met bijvoorbeeld korting op verzekeringen, gratis sporten en een NS-Business Card. 

Jij brengt mee als HR projectmanager inleen en flexkrachten:

Met jouw daadkrachtige en ondernemende persoonlijkheid ga je pro actief aan de slag met de uitdagingen die er liggen. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je snel de verbinding maakt met de verschillende stakeholders in de organisatie. Verder ben/heb je:

  • werkervaring die ertoe doet, het liefst opgedaan binnen soortgelijke functie of binnen de uitzendbranche als vestigingsmanager of regio manager.
  • een HBO of WO werk en denk niveau.
  • beschikbaar voor 32 uur per week.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Samen met je collega’s haal jij het maximale uit elke werkdag. En al zijn we een groot en groeiend bedrijf, we geven elkaar de vrijheid en het vertrouwen in ons werk. Teamspirit, betrokkenheid en aandacht voor de ander staan daarbij centraal.

De beoogde ingangsdatum voor deze functie is 1 september 2024.


De baan die past bij jou

Bij CSU, Tzorg en Zizo zorgen we voor schone, aangename plekken waar mensen kunnen werken en wonen. Dit doen wij al 55 jaar samen met 28.000 trotse collega's in heel Nederland. Bij ons als Top Employer staat de medewerker voorop. Elke dag streven we ernaar om het leven van iedereen, inclusief onze medewerkers, beter te maken. Dit doen we door slimme, duurzame oplossingen te bedenken. 

Wij zijn er voor jou als je de volgende stap wilt zetten in je carrière of juist wilt starten met je allereerste echte baan. Wij doen er alles aan om voor iedereen de baan te maken die past bij hun leven. Niet je privéleven om je werk heen plannen, maar je werk om de rest van jouw leven heen plannen. We zorgen dat niets jou in de weg staat, zoals taal of opleiding. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden.  


Aan het werk

Ben jij enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Ook als je nog niet helemaal aan de functie-eisen voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij geloven namelijk in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.  

Na jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. In het traject heb je een eerste en tweede gesprek bij ons op locatie om elkaar beter te leren kennen. Ben jij de juiste persoon voor de functie? Dan plannen we een arbeidsvoorwaarden gesprek in en tekenen we je contract.   

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Alexander Duijmelinck, Manager recruitment Total Care, beantwoordt je vragen via 06-83620122. 

#CSUKantoorB

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in