+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Udenhout.
Laad meer vacatures

Traineeship Sprinklertechniek Udenhout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Traineeship

Vacatureomschrijving

Wij helpen jou ontdekken welke technische kant je op wil! Ben jij bijna klaar met school of al afgestudeerd? Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen als professional, en vind jij het leuk om de afdeling Sprinkler op verschillende manieren te leren kennen? Vind je het daarnaast leuk om wat je geleerd hebt ook gelijk in de praktijk te brengen? Dan is het traineeship sprinklertechniek echt iets voor jou! Breng techniek tot leven bij Hoppenbrouwers Udenhout.  


Lever topkwaliteit

Hoppenbrouwers is een gecertificeerde installateur voor het leveren én onderhouden van sprinklerinstallaties. Van een natte of droge sprinklerinstallatie tot aan een schuimblusinstallatie: wij installeren sprinklerinstallaties in diverse soorten en maten. En of het nu om een distributiecentrum, kantoorgebouw of een woontoren gaat: stap voor stap nemen wij je mee in het hele traject van offerte tot aan de oplevering en nazorg van een sprinklerinstallatie.

Als trainee bij Sprinkler doorloop je, in ongeveer 2,5 jaar, een leertraject waarbij je kennismaakt met allerlei aspecten binnen de sprinklertechniek. Zo leren we je hoe je een opdracht scoort, hoe de installatie hiervoor ontworpen en geëngineerd wordt, hoe je een project zo goed als mogelijk begeleidt en hoe je het service en onderhoud van een sprinklerinstallatie goed coördineert. Natuurlijk ga je ook leren hoe je een sprinklerinstallatie installeert. Naast de praktijk volg je diverse opleidingen en trainingen in de sprinklertechniek. Wij zorgen voor de juiste begeleiding, aandacht en handvatten om je plek binnen onze afdeling te vinden.

Sta jij te springen om te gaan starten met het traineeship sprinkler, en jouw stempel te drukken op de beveiliging van mensen en gebouwen? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Verschillende technische projecten waar jij je als gedreven trainee sprinklertechniek in mag uitleven. Je bent onder andere bezig met:

• Je volgt diverse opleidingen en trainingen specifiek op het gebied van sprinklertechniek.
• Je gaat je ontwikkelen op zowel persoonlijk als technisch vlak. Je krijgt trainingen in soft skills, zoals persoonlijke effectiviteit en leidinggeven. Maar ook specifieke technische trainingen zoals, bim modelleur, sprinkler technicus en beheerder bmi.
• Je werkt direct mee aan diverse projecten om jouw kennis meteen in de praktijk brengen.
• Je gaat in een periode van 6-9 maanden verschillende functies bekleden om zo te ontdekken welke functie het beste bij jou past en waar jij je werkgeluk vindt.
• Je hebt een eigen coach waarmee jij jouw persoonlijke doelstellingen opstelt en een plan bespreekt om deze te realiseren.

Is er een project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld met een teamuitje of een borrel. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als leergierig, ambitieus én betrokken. Je staat te springen om je doelstellingen te realiseren en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast beschik je als toegewijde trainee sprinklertechniek over:

• Je hebt minimaal een hbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde of mechatronica.
• VCA VOL. Heb je dit certificaat niet dan kan je die via ons behalen.
• Rijbewijs B.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een uitnodiging voor alle Hoppenbrouwers evenementen. En geloof ons, daar wil je bij zijn!


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in