+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Udenhout.
Laad meer vacatures

Medewerker urenadministratie Udenhout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je aan het controleren en verwerken van urenstaten. Je zorgt dat alles klopt en op tijd is. Dit doe je samen met twee collega's. Je helpt ook je team en HR door vragen te beantwoorden en veranderingen door te geven. We houden van nieuwe ideeën en beter worden in wat we doen. Als je iets ziet dat slimmer kan, mag je dat zeker zeggen. En als je een project goed afrondt, vieren we dat samen. Dat doen we bijvoorbeeld in ons eigen café of op ons festival. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid streven we ernaar om voortdurend te kunnen innoveren.Naast het zorgen voor een correcte urenadministratie, waarbij je veel contact hebt met collega’s en HR zijn we constant bezig om processen nog slimmer in te richten. We willen de digitaliseringsslag die we al hebben gemaakt nog verder uitbreiden en optimaliseren en daarbij krijg je de vrijheid om hierbij aan bijdragen. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Hoppenbrouwers.


Lever topkwaliteit

Er is al veel geautomatiseerd bij Hoppenbrouwers. Als medewerker administratie ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig controleren en verwerken van urenstaten van vaste medewerkers van al onze vestigingen. Je werkt samen met twee collega's om ervoor te zorgen dat wekelijks alle urenstaten tijdig en juist worden verwerkt en gecontroleerd. Je hebt veelvuldig contact met collega’s en HR. Je vindt het leuk om collega's verder te helpen bij vragen en mutaties te verwerken in het systeem. Door verbeteren en vernieuwen te zien als een continue proces kunnen we met een klein team de aanhoudende groei van Hoppenbrouwers aan. Wanneer jij in ons proces dingen ziet die beter en/of slimmer kunnen, zie jij het als een uitdaging om dit proces te helpen verbeteren en ga je hiermee direct aan de slag.

Je bent dan onder andere bezig met het:

•Wekelijks controleren, corrigeren en erop toezien dat de urenstaten van de medewerkers van alle Hoppenbrouwers vestigingen binnen 1 week verwerkt worden.
•Wekelijks uitvoeren van vaste controles op de urenstaten
•Maandelijks zorgdragen dat urenstaten tijdig en correct zijn door geboekt i.v.m. het opstellen van de de maandcijfers en salarisverwerking.
•Zorgen voor een juiste verwerking van mutaties in Syntess Atrium
•Collega's ondersteunen bij vragen over verwerking van urenstaten en bij vragen over het schrijven van eigen uren.
•Verifiëren van afwijkende afspraken bij de betreffende leidinggevende en/of HR-adviseur
•Oppakken en coördineren van verbeteren van processen

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld bij het Hopcafé of bij het Hopfestival. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Jij bent het best te beschrijven als serieus, gedreven, secuur én communicatief vaardig. Jij hebt oog voor detail, legt verbanden en bijt je vast in een kloppende urenadministratie. Samen met jouw twee collega's verwerk je wekelijks circa 1900 urenstaten. Jij ziet de uitdaging om deze nauwkeurig te controleren en te verwerken.

Daarnaast beschik je als zorgvuldige medewerker administratie over:

• Minimaal een mbo-4 diploma Financiële Administratie.
• Werkervaring in een administratieve functie, bij voorkeur binnen een middelgrote tot grote organisatie.
• Ervaring met Syntess is een pre.



Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in