+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Functie als Financial Controller bij een moderne Omnichannel-retailer Urk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van financiën bij een groeiende Omnichannel-retailer in de fotografiebranche, waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Werk in een omgeving waar online en offline samenkomen, en draag bij aan de optimalisatie van financiële processen. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een functie als Financial controller waar jouw ontwikkeling op nummer 1 staat? Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan is deze groeiende Omnichannel-retailer op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze middelgrote organisatie levert via zowel online (website) als offline kanalen (fysieke vestigingen) producten in de fotografie. Daarbij leveren ze zowel in het lage als in het hoge segment verschillende producten. Van origine is de organisatie een echte handelsonderneming: slim producten inkopen vanuit het buitenland en met een mooie marge doorverkopen in Nederland. Inmiddels levert de organisatie via hun kanalen 1000+ verschillende soorten producten en heeft het met een grote Social Media community die bestaat uit mensen met een échte passie voor fotografie. De organisatie groeit hard in zowel medewerkers als het aantal vestigingen in de grote steden. Dit is mede te danken aan de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en de toenemende populariteit van fotografie. Inmiddels hebben ze een team van 140 vaste medewerkers. Binnen de organisatie heerst een team-gerichte cultuur waar het gevoel van ‘samen’ altijd aanwezig is. Teambuildingactiviteiten staan dan ook meermaals per jaar op de agenda. Persoonlijke ambitie en groei zijn daarnaast minstens zo belangrijk bij deze organisatie. Daarbij is het mogelijk om hybride te werken. Met andere woorden: minimaal 50% thuiswerken (ook ná Corona). Eventueel is het mogelijk om in overleg meer thuis te werken (mocht dit passen binnen jouw werkzaamheden).

Wat ga je doen?
Als Financial Controller krijg je bij deze groeiende Omnichannel-retailer een interessant en gevarieerd takenpakket. Zo zal jij verantwoordelijk zijn voor verschillende aspecten binnen de financiële huishouding van dit bedrijf. Je kan daarbij denken aan het opstellen en analyseren van financiële rapportages. In jouw rol als Financial Controller is het belangrijk dat er vanuit jouw analyses verbeteringen kunnen ontstaan. Je bent hierdoor constant bezig met het optimaliseren van de administratieve processen. Daarbij sta jij in direct contact met andere collega’s. Verder houdt jij je bezig met de verzorging van de belastingaangiftes, liquiditeitsprognoses, budgetbestanden en de jaarrekening. Daarnaast is het ontwikkelen en onderhouden van een consolidatiestaten net zo relevant. Het zal om een functie gaan, waarbij je minimaal 32 uur per week werkzaam bent. Uiteraard zijn er voor jou voldoende doorgroeimogelijkheden bij deze organisatie en zal je daarin ook worden gestimuleerd.

Vereisten
  • Je bent analytisch;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je bent communicatief vaardig; 
  • Ervaring met Unit4 - Multivers is een pré;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan;
  • Je hebt een HBO/WO diploma in de richting van Finance & Control, Bedrijfseconomie, Accountancy of een vergelijkbare opleiding. 
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in